Egyéb kategória

Rossz hír a Trónok harca-rajongóknak: a tél már megérkezett, de a sorozat új évada emiatt késik

Alig fejeződött be a Trónok harca hatodik évada, máris várjuk a következőt! A sorozat készítői azonban türelemre intették a rajongótábort, ugyanis mint tudjuk, ehhez az évadhoz már elengedhetetlen a fagy és a tél!

vous - 2016.07.07.
Rossz hír a Trónok harca-rajongóknak: a tél már megérkezett, de a sorozat új évada emiatt késik

Talán már senkinek sem kotyogok el titkot, ha azt mondom, hogy a Trónok harca utolsó évadában végre megérkezett a sokat emlegetett tél. Ez azonban nemcsak a szereplőknek, hanem a sorozat kedvelőinek is rossz hír, ugyanis a show készítői, David Benioff és D.B. Weiss elmondták, hogy ezt az évadot már szigorúan télen kell forgatniuk. 

Még nincs meg a konkrét dátum, hogy mikor debütál majd a hetedik évad, de sajnos később kell kezdenünk a munkálatokat, ugyanis a Hét Királyságba megérkezett a tél, így a napsütéses idő nem szolgálja a továbbiakban a céljainkat. Jég, hóvihar és fagy kell nekünk   

– mondták el a sorozat készítői.  

Cersei

Forrás:
HBO

Az elmúlt évadokban a csapat több helyszínen is forgatott Európában, többek között Észak-Írországban, Horvátországban, sőt még Spanyolországban is. Az HBO max költségvetéses sorozatának évadzáróját mintegy 8,9 millióan nézték meg, ebből is látszik, hogy a jelenleg sugárzott sorozatok egyik legnépszerűbb darabjáról van szó. Az már biztos, hogy az új évad 2017-ben jelentkezik, addig pedig lehet találgatni, hogy hogyan zárul majd a fantasysorozat, és ki foglalja el végül a vastrónt!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.