Egyéb kategória

Blake Lively bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját

Blake Lively csak úgy ragyog: Taylor Swift tengerparti buliján, bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját.

vous - 2016.07.04.
Blake Lively bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját

A 28 éves Blake Lively és férje, Ryan Reynolds is hivatalos volt Taylor Swift partijára, ahol olyan celebekkel mártóztak meg a tengerben, mint Gigi Hadid, Karlie Kloss vagy Cara Delevingne – írja a Daily Mail. Ahogy a többi sztárcsajszi – a Cannes-ban visel merész ruhája után –, most Blake is csak egy aprócska bikinit viselt, melyben tökéletesen látszott a gömbölyödő pocakja. Nézzétek csak a képek jobb oldalát! Ugye, milyen gyönyörű kismama?

Objektum doboz

Ide kattintva még több képet találtok a tengerparti buliról és a várandós Blake-ről!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.