Egyéb kategória

Ne induljatok el a Balaton felé! – hatalmas a torlódás

Ha azt terveztétek, hogy szombat délelőtt a Balaton felé veszitek az irányt, akkor még most fontoljátok meg, az M7-esen ugyanis hatalmas a torlódás.

vous - 2016.07.02.
Ne induljatok el a Balaton felé! – hatalmas a torlódás

Négy gépjármű összeütközött az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán, a 66. kilométernél és emiatt több kilométeres torlódás alakult ki – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom egy sávban haladhat a Balaton irányába. Jelenleg három kilométeres a torlódás az érintett szakaszon. Úgyhogy ha még nem pattantatok be a kocsiba a legmenőbb gumimatracokkal felvértezve, akkor jobban jártok, ha még vártok pár órát.

Forrás:
wikipedia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.