Egyéb kategória

Brutális árak a Balatonnál: 720 forintba kerül két pohár csapvíz Tihanyban

A vendéglátó helyen szerepel a csapvíz az itallapon, de az ár nincs mellette feltüntetve.

vous - 2022.04.23.
Brutális árak a Balatonnál: 720 forintba kerül két pohár csapvíz Tihanyban

A Blikk egyik olvasóját érte meglepetés a minap Tihanyban. A Tihanyi Rege cukrászdába ült be egy barátjával, ahol a kávé mellé csapvizet is kértek inni. A cukrászda méltán az egyik legnépszerűbb vendéglátóhely Tihanyban, ugyanis mesés panoráma nyílik a Balatonra innen. Az árak is ehhez mérten lettek kialakítva.

Két kávét kértünk, ami kifogástalan volt, és ehhez rendeletünk még két pohár csapvizet. A fizetéskor derült ki, hogy az is csaknem annyiba került mint a kávé. Csapvízként volt feltüntetve, tehát nem ásványvízről van szó

– mondta a lapnak a férfi, aki a blokkot is elküldte bizonyítékként.

blokk Tihany

A Blikk egyik olvasóját érte meglepetés a minap Tihanyban.
Forrás:
Blikk

A Blikk megkeresésére a cukrászda is válaszolt:

A csapvíz ára természetesen szerepel az itallapunkon, ami alapján a vendégek tájékozódhatnak árainkról, mint minden más termék esetében. A tisztított víz árképzésénél figyelembe vesszük, hogy a helyben fogyasztott kiszolgálás minden termékhez megegyező szolgáltatást párosít, amelyhez igyekszünk a lehető legszínvonalasabb működési feltételeket biztosítani. Vendégeink körében e tekintetben eddig nem érkezett hozzánk panasz.

– reagált a Blikk megkeresésére a Rege cukrászda.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.