Egyéb kategória

Őrületek, amik rátok törnek, miközben előszeditek a nyári ruhátokat

Az évszakváltásban az az izgalmas, hogy olyankor a ruhatáratok teljesen átrendeződik. Ez egyfelől jó, mert úgy érzitek, megújultok, másfelől viszont néha érdekes dolgokat hoz magával, amivel csak akkor és ott szembesültök, mikor ültök a ruhakupac felett. Nézzünk is pár klasszikust!

vous - 2016.07.03.
Őrületek, amik rátok törnek, miközben előszeditek a nyári ruhátokat

Nincs is semmi nyári göncöm

A jeges rémület elönt benneteket, mert az egy év az mégiscsak egy év, ki emlékszik már rá, hogy mit hordtatok tavaly ilyenkor? Nyilván semmit. Feltépitek a szekrényeteket, és rezignáltan tudomásul veszitek, hogy ezt megszívtátok, aztán benyúltok a hátsó részre, és kincsek tömkelege bukkan elő. Úristen, nektek ilyen ruhátok is van?! Meg ENNYI?! Apropó, gardróbrendező kisokost itt találtok!

Kiábrándulással vegyes csalódottság

Miután eszetekbe jut, hogy voltaképpen volt egy kedvenc nyári ruhátok, amit egész nyáron hordtatok, alig várjátok, hogy megtaláljátok és belebújjatok, és ismét hozza az akkori menőcsaj-érzést, de mikor a kezetekbe kerül, nem értitek, mi volt abban a ruhában olyan nagy szám. Sőt, tök előnytelen volt.

sophie

A legkülönlegesebb nyári ruháitokat ne az üzletekben keressétek!

Persze jó a turi is, de azokat a ruhákat, melyekből kiábrándultatok, dobjátok be a saját turitokba, és rendezzetek csajos vásárt, mikor is egymás közt csereberéltek. Garantáltan nagy lesz a boldogság, a VOUS-lányok is imádták ezt a bulit, itt megnézhetitek, mennyire!

Nem.Jön.Rám?!

A lehető legrosszabb dolog, ami történhet, és ami kiborít minden nőt. A tavalyi ruha nem kertel, feketén-fehéren rámutat arra a nyilvánvaló tényre, hogy hová mennyit híztatok. 

Objektum doboz

Megváltozott ízlés

Vicces, de ilyen is van. Végignézitek a rakat ruhát, és nem értitek, kik voltatok tavaly ilyenkor, mert a mostani énetek TUTI nem venné fel EGYIKET SEM. És ez olyan apró részletekig terjed, hogy mintás helyett az egyszínűt preferáljátok, az atléta helyett pedig a csónaknyakú felsőket. Őrület.

Ti milyen hasonló dolgot éltetek már meg, mikor előszedtétek a nyári ruháitokat?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.