Egyéb kategória

Kedvenc rosszfiúnk, Draco Malfoy visszatér a tévéképernyőre!

Nem kérdés, hogy imádtuk Draco Malfoyt, a Harry Potter rosszfiúját. Szerettük akkor is, amikor még gonosz volt, de talán még jobban kedveltük azért, mert a történet végén jó útra tért. Ha pedig már hiányolnátok a beesett szőke arcát a filmekből, örömhírrel szolgálhatok nektek: akárcsak Voldemort, Tom Felton is hamarosan visszatér! 

vous - 2016.07.01.
Kedvenc rosszfiúnk, Draco Malfoy visszatér a tévéképernyőre!

Draco Malfoy, alias Tom Felton ugyanis a TV Line értesülései szerint hamarosan csatlakozik a Flash – A villám című sorozat szereplőgárdájához. Ráadásul nemcsak feltűnik majd pár részben, hanem állandó szereplője lesz a sorozat hamarosan adásba kerülő harmadik évadának. 

Objektum doboz

A sorozat egyébként önmagában is érdekes: egy villámcsapást túlélő személyről, Barry Allenről szól, aki majdnem egyéves lábadozás után felfedezi, hogy a szerencsétlenség következtében szuperképesség birtokába jutott. Tom Felton ezúttal egy nyomozó bőrébe bújik majd, akinek az az érzése, hogy van valami különleges Barry Allen ügyében – és előre megsúgjuk, nem téved. A nyomozó feladata, hogy nyomást gyakoroljon a sorozat főszereplőjére, és nehezebbé tegye számára, hogy titkolja a világ elől szupergyors alteregóját.

Objektum doboz

Felton egyébként nem idegen a sorozatok világában, de ez mindenképpen egy szuper lehetőség arra, hogy hosszú, hasonlóan mély karakterváltozást mutathasson be, mint amit a Harry Potterben is láthattunk. Arról még nincsenek biztos információk, hogy a karakter milyen kapcsolatot ápol majd a főszereplővel, de reméljük, hogy hasonlóan mágikus lesz a viszonyuk, mint Harryvel!

A Flash – A villám harmadik évada októberben kerül adásba, ennek az infónak a birtokában pedig biztosan mi is rápillantunk majd!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.