Egyéb kategória

Az új, tömeghisztériát okozó édesség: a rozés gumimaci

Mindig kiakadok azon, hogy az emberek mennyire meg tudnak őrülni egy-egy tárgyért, termékért, képesek érte sorba állni, várakozni órákig, letáborozni egy bolt előtt, hogy hozzájussanak a limitált darabok egyikéhez.

vous - 2016.06.30.
Az új, tömeghisztériát okozó édesség: a rozés gumimaci

Ne is áltassuk magunkat, mindannyian álltunk már sorba valamiért, ilyen nagy őrület volt nemrégiben, amikor a H&M Vörösmarty téri üzletében bemutatták a Balmain x H&M kollekciót. Divatfanatikus szerkesztőnk, Nóri elment VOUS-fiúnkkal, Danival megnézni, hogyan zajlik egy ilyen esemény. A hatás teljes sokk, itt olvashatjátok beszámolójukat az őrületről. Ráadásul sok más egyéb dologért is sorban álltunk már, a Harry Potter-könyvektől az édességekig. Rengeteg hibridsüti született az elmúlt időszakban, de a legnagyobb őrületet a cronut váltotta ki, ami ugye a croissant és a fánk keveréke.

Az emberek képesek voltak hajnalok hajnalán felkelni, elzarándokolni a pékséghez, hogy nyitáskor minél közelebb álljanak a sorban, és hozzájussanak a napi 200 cronutból egyhez. Úgy tűnik azonban, hogy most egy újabb égi manna hullott le, és annak ellenére, hogy  frissen került a piacra, már most 680 ember vár arra, hogy megízlelhesse, ugyanis elfogyott. Ez pedig nem más, mint a, tatarattatta, dobpergés, konfettieső:

a rozés gumimaci!

Objektum doboz

Ez az igazán csajos édesség a Sugarfina tulajdonosának agyából pattant ki, akinél egyébként is számtalan különlegesség található. A gumicukrokra is specializálódott bolt összeállt egy bortársasággal, akik a Whispering Angel rozé bort is forgalmazzák, és a kettő ötvözéséből született meg ez a rózsaszín csoda. Persze a gumimacik nem alkoholosak, csupán a bor aromáját érezni, ha megeszitek. A termék kedden került a webshopba, pillanatok alatt szétkapkodták, a rendszer összeomlott a túlterheltségtől, és jelenleg a Mashable szerint 680 ember vár a sorára, hogy hozzájuthasson.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a leleményesebbek akár a kolis módszert is választhatnák. Biztos emlékeztek még a különféle szörpökbe, alkoholba áztatott gumimacikra, amelyek feldobták a bulik hangulatát, nem is beszélve a másnapokról…

Ajánlott cikkek