Trend

Bugyikisokos: a legnagyobb hibák, amiket elkövethettek a fehérneműtökkel

Az intimhigiéniához nemcsak a megfelelő tisztálkodási szokások tartoznak hozzá, hanem az is, hogy hogyan viselitek az alsóneműtöket. És igen, sajnos ebben is el lehet követni hibákat.

vous - 2022.01.02.
Bugyikisokos: a legnagyobb hibák, amiket elkövethettek a fehérneműtökkel

A nők sokat beszélgetnek az öltözködésükről, de ritkán kerül szóba az a ruhadarab, ami a legtöbb problémát okozhatja, a bugyi. Pedig súlyos következményei lehetnek, ha nem figyeltek eléggé oda rá. Hogy mire gondolunk? Mondjuk is!

Alvás

Sokan hordotok alsóneműt a pizsamátok alatt, mert így szerintetek tisztábban tarthatjátok magatokat. A valóság pedig az, hogy így csak terepet biztosítotok a bacik szaporodásának a szellőzésmentes felületen. Úgyhogy éjszaka csak szabadon! Hogy a kánikulában hűvös maradjon az ágyatok, olvassátok el Linda cikkét.

Forrás:
pixabay.com

Anyag

Ha rábukkantok egy szexi alsóneműre, akkor az sem érdekel titeket, hogy milyen az anyaga? Pedig jobban tennétek, ha erre is figyelnétek. A pamut biztosítja leginkább a szellőzést, a többi anyag elzárja azt, és így megágyaz a különféle fertőzéseknek.

Méret

A megfelelő méret nagyon fontos ennél a ruhadarabnál is, nemcsak az egészség, hanem az esztétikum miatt is. A szoros helyeken szintén könnyebben szaporodnak a bacik. A különböző bevágások pedig egyik trend részét sem képezték még soha! És azt tudtátok, hogy a hüvelyeteknek bizony a túl szoros nadrág sem tesz jót?

Alak

Ne tartson vissza titeket az alakotok a szexibb fehérneműktől sem. Válasszatok bátran csipkéset, selyemből készülteket, csak a méretre figyeljetek oda, és gyönyörűen ki fogják hangsúlyozni az adottságaitokat. Hiszen, ahogy Emcsi is megírta, mindannyian gyönyörűek vagytok, fürdőruhában is.

Edzés 

Ha van edzős ruhátok, akkor ennek legyen része a bugyi is. A legtöbben csak a többi ruhaneműt cserélitek, pedig az is nedves lesz az izzadságtól. Ha torna után nem cseréltek alsóneműt, akkor bizony egy újabb lehetőséget biztosítotok a fertőzések megjelenésének.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon