Egyéb kategória

Stresszűző hobbik, amikbe az őrült napokon menekülhettek

Sajnos elmondhatjuk magunkról, hogy nagyon stresszes, rohanós életet élünk. Emlékeztek még, hogy mikor volt egy teljesen nyugodt napotok, amikor csak magatokkal foglalkoztatok és nem kellett stresszelnetek semmin? Biztosan nem vagytok sokan, akik igennel válaszoltok.

vous - 2016.06.27.
Stresszűző hobbik, amikbe az őrült napokon menekülhettek

Ha rám vagy a Bustle-re hallgattok, kipróbáltok néhány stresszűző hobbit. Talán most nyáron még több időtök lesz. A vizsgák és más terhek után nyugodt szívvel kezdhettek bele valami újba, amibe talán bele is szerettek.

Írás

Ha kiírjátok magatokból az érzéseiteket, problémáitokat vagy az örömötöket, máris jobban fogjátok magatokat érezni, hiszen ledobtok magatokról egy terhet, mintha kibeszélnétek magatokból a gondokat. Ez pedig segít abban, hogy jobban érezzétek magatokat. Indítsatok mondjuk egy blogot!

Kertészkedés

Ha kertes házban éltek, próbáljátok ki, milyen saját növényeket termeszteni. Kint a természetben, nyugodt, csendes és friss levegőn (már ha nincs 40 fok) igazán elengedhetitek magatokat és a gondolataitokat is. Az pedig köztudott, hogy a kertben való tevékenykedés közelebb hoz titeket a természethez. Ha nincs kertetek, ne csüggedjetek: ha van lehetőségetek, hozzatok létre picike „kertet” a teraszotokon!

Objektum doboz

Kirándulás

Na, ez az, ami igazán legyűri majd a bennetek rejlő stresszt: a természetben sétálva kevesebbet fogtok a problémáitokon gondolkodni. Menjetek családdal vagy barátokkal, úgy még szebb délutánt tölthettek a szabadban.

Kutyázás / cicázás

Szerintem nem sok nyugtatóbb dolog van annál, amikor két tétel tanulása közben vagy más millió tennivaló előtt elmentek kutyát sétáltatni, vagy játszotok kicsit a háziállatotokkal. A cukiskodásukkal annyira el tudják vonni a figyelmeteket a még hátralévő projektekről, hogy nekik köszönhetően tényleg kikapcsol 10 percre az agyatok.

Objektum doboz

Színezés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felnőtt színezők. Én is több embertől hallom, hogy összeülnek és nagy beszélgetések közepette leülnek színezgetni, amitől megnyugszanak. Ez a nekünk való stresszlevezetés, csajok!

És hogy milyen hobbikat lenne még érdemes kipróbálnotok? Itt megtalálhatjátok! Ha pedig szerettek egyedül lenni, ezeket a tevékenységeket ajánljuk a figyelmetekbe.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.