Egyéb kategória

Ételek, amiket ne fogyasszatok strand előtt

Ha nyár, akkor strandszezon, ha pedig strandszezon, akkor gyorskaják. Iyenkor hajlamosak vagyunk még többet fogyasztani a gyorsbüfékből. Sajnos nemcsak a hambinak és a hot dognak nehéz ilyenkor ellenállni, hanem a hideg, frissítő édességeknek is. De biztosan jó ötlet ez a nagy csúszdapartik előtt?

vous - 2016.06.26.
Ételek, amiket ne fogyasszatok strand előtt

Strand témában már feszegettem nektek azoknak az embereknek a listáját, akiktől igencsak igyekszünk óvakodni a vizek közelében. Most azt hozom el nektek, hogy mi az, amit egyáltalán nem érdemes fogyasztanotok lubickolás előtt, amire a PureWow magyarázatot is adott.

Ne hazudjunk maguknak, csajok: a nyár első strandolásának alkalmával belebújni a bikininkbe nem éppen egy stresszmentes dolog, legalábbis én mindig félve ellenőrzöm, hogy jó-e még rám, nem áll-e rosszul, vagy kihíztam-e az újonnan megvásárolt fürdőruhát, és hasonló gondolatok cikáznak ilyenkor a fejemben. Ha ti is így gondolkodtok a témában, érdemes óvatosnak lennetek, ugyanis könnyen és hirtelen elkaphatjuk a „puffadthas-kórt”, ami egy szép bikiniben nem a legszebben mutat.

Objektum doboz

Tudni akarjátok, hogy mi okozza ezt a szörnyűséget?

Nagy sóhaj következik:

A fagyi.
A sajt.
A jegeskávé.

Ha elfogadtok egy jótanácsot: a tejtermékeket igyekeztek kerülni a nagy strandolások közepette, ugyanis a medence mellett nem tudjátok eldugni a pocakotokat. Még ha nem is vagytok laktózérzékenyek, ezek a termékek megterhelik a gyomrotokat, amitől felpuffad a pocak. Egyetek akár hamburgert, de kibírjátok, ha sajt nélkül eszitek, ugye?

Ajánlott cikkek