Egyéb kategória

Ételek, amiket ne fogyasszatok strand előtt

Ha nyár, akkor strandszezon, ha pedig strandszezon, akkor gyorskaják. Iyenkor hajlamosak vagyunk még többet fogyasztani a gyorsbüfékből. Sajnos nemcsak a hambinak és a hot dognak nehéz ilyenkor ellenállni, hanem a hideg, frissítő édességeknek is. De biztosan jó ötlet ez a nagy csúszdapartik előtt?

vous - 2016.06.26.
Ételek, amiket ne fogyasszatok strand előtt

Strand témában már feszegettem nektek azoknak az embereknek a listáját, akiktől igencsak igyekszünk óvakodni a vizek közelében. Most azt hozom el nektek, hogy mi az, amit egyáltalán nem érdemes fogyasztanotok lubickolás előtt, amire a PureWow magyarázatot is adott.

Ne hazudjunk maguknak, csajok: a nyár első strandolásának alkalmával belebújni a bikininkbe nem éppen egy stresszmentes dolog, legalábbis én mindig félve ellenőrzöm, hogy jó-e még rám, nem áll-e rosszul, vagy kihíztam-e az újonnan megvásárolt fürdőruhát, és hasonló gondolatok cikáznak ilyenkor a fejemben. Ha ti is így gondolkodtok a témában, érdemes óvatosnak lennetek, ugyanis könnyen és hirtelen elkaphatjuk a „puffadthas-kórt”, ami egy szép bikiniben nem a legszebben mutat.

Objektum doboz

Tudni akarjátok, hogy mi okozza ezt a szörnyűséget?

Nagy sóhaj következik:

A fagyi.
A sajt.
A jegeskávé.

Ha elfogadtok egy jótanácsot: a tejtermékeket igyekeztek kerülni a nagy strandolások közepette, ugyanis a medence mellett nem tudjátok eldugni a pocakotokat. Még ha nem is vagytok laktózérzékenyek, ezek a termékek megterhelik a gyomrotokat, amitől felpuffad a pocak. Egyetek akár hamburgert, de kibírjátok, ha sajt nélkül eszitek, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.