Egyéb kategória

Fussatok velünk – teljesítsük együtt a beteg gyerekek álmait!

Az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőcsapata jótékonysági kampányt indít, mellyel egy egészen különleges szervezetet támogat: a Csodalámpa Alapítványt. A nonprofit szervezet súlyosan beteg gyerekek egy-egy kívánságát teljesíti, és ezzel valóban csodát tesz, mert mosolyt visz a kezelések szorongással teli világába. Tegyetek csodát ti is!

vous - 2016.06.22.
Fussatok velünk – teljesítsük együtt a beteg gyerekek álmait!

Július 29-én, a FIND YOUR LIMITS! Weekend Családi Sportfesztivál részeként 800 méteres Csodalámpa futamot rendezünk, melynek nevezési díjait teljes egészében a Csodalámpa Alapítvány kapja. A cél, hogy az így összegyűjtött pénzből minél több gyermek kívánságát teljesíthessük közösen – veletek együtt.

Ne aggódjatok, ha nem szeretnétek futni, akkor is segíthettek! Csodabogarakat is lehet támogatni, akik versenyzőként indulnak valamelyik versenyünkön a hétvégén. Nóra is Csodabogárként indul az IRONGIRL-ön, szépen gyűjtögeti már az adományokat!

Takács Nóra Irongirl

Takács Nóra is Csodabogár

A Csodabogarak a Csodalámpa Alapítvány sportoló nagykövetei, akik „örökbefogadásra” kínálják fel a lefutott kilométereiket barátaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek, munkatársaiknak, akik támogatásukkal hozzájárulnak a csodalámpás gyerekek öröméhez!

Idén Nóra IRONGIRL-futását a gyerekeknek ajánlja fel, értük teszi meg a kilométereket, és arra kér minden Jónőt és VOUS-lányt, hogy aki teheti, segítsen neki az adománygyűjtésben.

Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket!

A további részletekről, és arról, mennyi adomány gyűlt össze eddig, ITT olvashattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.