Egyéb kategória

Megvan, hogy vasaljunk ruhát vasaló nélkül!

Ismerős az az érzés, amikor az utolsó pillanatban érbredtek rá, hogy tele van a ruhátok apró gyűrődésekkel, de nincs kéznél a vasaló? Szuper megoldást mutatunk, ráadásul már vasaltok vele, csak épp nem a ruhákat! 

vous - 2016.06.21.
Megvan, hogy vasaljunk ruhát vasaló nélkül!

Ha eddig nem derült volna ki, bizony a kedvenc frizurakészítőtök, a hajvasaló mentheti meg ilyenkor a napotokat. Azt már tudjuk róla, hogy bármennyire is próbálkozunk, a hajvasalás bizony károsítja a hajat, hajlamossá teszi a zsírosodásra, sőt, a hajvasalóknak is megvan a maga szavatossági ideje, amit sokan figyelmen kívül hagynak. 

Arra viszont lehet, hogy még sosem gondoltatok, hogy a hajvasaló lényegében egy formázott, az eredetinél jóval kisebb, de majdhogynem ugyanazokkal a funkciókkal bíró szerkezet, mint elődje, így a gyűrött ruhák ellen is be lehet vetni! Talán egy kicsit körülményesebb, mint a régi módszer, de az eredmény tökéletes! Nézzétek meg az alábbi videót, és okuljatok!

Objektum doboz

Ahogy a videó is mutatja, az egyetlen szabály, amit fontos betartani, hogy ne állítsátok túlságosan meleg fokozatra. Ahogy láthatjátok, bizonyos szempontból még praktikusabb is így vasalni, ugyanis a hajvasaló méretéből adódóan külön ki tudjátok vasalni az ing gallérját és a hasonló helyeket, így a végeredmény akár tartósabb is lehet!  

Ugye mennyi mindenre jó egy hajvasaló?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.