Egyéb kategória

Ezeket rontjátok el flörtölés közben – inkább csak lazán, csajok!

Itt a nyár, indulhat a flörtölés. De nem mindegy, hogyan csináljátok. Most csekkoljátok le, hogy ti elkövetitek-e ezeket az itt következő hibákat. Ha igen, akkor ideje leszokni róla, hátha a nagy Ő talál rátok egy flörtölés során.

vous - 2016.06.19.
Ezeket rontjátok el flörtölés közben – inkább csak lazán, csajok!

Röhögés

Mindig azt mondják, hogy mosolyogjatok sokat, ha ismerkedtek, mert így biztosan szimpatikusak lesztek az illetőnek. Azonban ne vigyétek túlzásba, mert ha folyton röhögcséltek, akkor pont az ellenkezőjét érhetitek el. Erőltetetten pedig semmiképp ne hahotázzatok, a partneretek pontosan tudni fogja, mikor nevettek szívből, és mikor nem – írja a Bustle.

Szemkontaktus

A szemkontaktus az egyik legfontosabb, ha ismerkedtek. Sok mindent el tudtok árulni a pillantásotokkal. De azért túl sokáig ne nézzetek a másik szemébe, hiszen egy idő után kínossá válhat és zavaró lehet a fürkésző tekintet.

Forrás:
iStock

Izgatottság

Nyugi, lányok, nincs semmi vesztenivalótok, ez csak egy flört. Ne rontsátok el a pillanat varázsát azzal, hogy túlzottan izgultok. Tudjátok, relax!

Beszéd

Ha beszélgettek, és közben szeretnétek flörtölni, akkor ne veszítsétek el a fejeteket. Érthető persze, ha elmerültök a másik csodaszép szemeiben, de nem minden mondatára a „szerintem is” a válasz.

Címkék: #flört #szokások
Ajánlott cikkek