Egyéb kategória

A VOUS-lányok jelentik: hatalmas csalódás az idei The Color Run

Szombaton rendezték meg a The Color Run futóversenyt Budapesten. Főszerkesztőnk, Eszter és szerkesztőnk, Nóri lázasan keszültek a versenyre, aztán ma kora délután kaptam tőlük egy csalódott üzenetet.

vous - 2016.06.18.
A VOUS-lányok jelentik: hatalmas csalódás az idei The Color Run

Azt már biztosan tudjátok, hogy a VOUS-lányok az IRONGIRL-re készülnek, ám Eszter és Nóri úgy gondolta, a Color Run jó bemelegítés lesz majd a nagy megmérettetés előtt, ezért elindultak a szombati Color Run futóversenyen. Aztán jött az üzenet. Eszter és Nóri csalódottsága a chatablakon át is érezhető volt. 

Emcsi! Itt vagyunk Nórival a Color Runon, a szervezés nulla, 5 km-t kell futni 30 fokban, de nem volt útközben víz. Sőt, sok rendezőt sem láttunk útközben csak diáklányokat farmernaciban. Nem volt semmi hangosítás, nem hallottuk, mikor indítanak. Kilométeres sor a mosdókig, szemetes alig.

Majd folytatja:

24 perccel kesőbb indultunk es 40 perccel később, mikor beértünk még egy csomóan a startra vártak, mindenki csak szidta körülöttünk a szervezést. 

Eszter egy videót is küldött a rajt előtti helyzetről

Objektum doboz

A The Color Run Magyarország Facebook eseménye alatti kommentekben is hasonlóan vélekedtek a futóversenyról. 

Forrás:
facebook.com/thecolorrunmagyarorszag
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.