Egyéb kategória

Egy pasi őszinte vallomása: mit árul el egy srác társkeresős profilja?

Társkereső oldalakra regisztrálni nem bűn, sőt, talán minden harmadik ember fent van legalább egy oldalon. De sosem közelítettük még meg a másik oldalról a dolgot: rántsuk le a leplet a pasik randioldalas profiljáról!
vous - 2016.06.11.
Egy pasi őszinte vallomása: mit árul el egy srác társkeresős profilja?

Én személy szerint sohasem próbáltam ki a társkereső oldalakat, de szerencsére megtudtam, hogy pozitív hatásai vannak. Több ismerősöm is ott ismerte meg a párját, az unokatesóm pedig egyenesen a menyasszonyát köszönheti az egyik oldalnak. De csajok, azért tudni kell a sorok között olvasni! Ebben pedig most egy pasi segít nekünk, aki lerántja magáról a leplet a Popsugar oldalán.

Egy srác már hat éve próbálja megtalálni szíve választottját az internet segítségével. Ennyi idő alatt megtanult egyet s mást az efféle randizásról. Ennek köszönhetően nekünk, csajoknak próbál most segíteni azzal, hogy kiket érdemes elkerülnünk. Lássuk a medvét!

Ha azt írja a srác, hogy ő egy kedves fiú

Ezt írni magadról majdnem olyan, mintha azt mondanád: alázatos vagy. Ne essünk ilyen klisékbe, az a jó, ha a srác magától bizonyíthatja be, hogy aranyos, kedves.

Ha nem írja le a hobbijait

Forrás:
pexels.com

Azért ezt jó tudni, nem? Ha nem szerepel az ő érdeklődési körében a ti hobbitok, vagy bármi, ami a szívetek csücske, akkor már várható lesz a kínos csend és az időjárásról való beszélgetés.

Nem fed fel semmit a személyiségéről

Ez a legtöbbször arra utal, hogy rejteget valamit a srác. Egy kriminális sztorit, egy hamis személyiséget, vagy bármit, amit el tudtok képzelni.

Ha sokszor használja az „én” szót

Valószínűleg nemcsak online platformon, hanem élőben is sokat beszél magáról. Sőt, legtöbbször a hencegés jelét is jelentheti az efféle kommunikáció.

Arra helyezi a hangsúlyt, hogy ő nem olyan, mint a többi srác

Forrás:
pexels.com

Na, ez egy hazugság, de akkora, mint a ház. Ha már azt mondja, hogy nem olyan, mint a többiek, akkor valószínűleg arra gondol, hogy ő sokkal különb, sokkal jobb, ami pedig nagyképűségre utal. Ha pedig már a nagyképűségnél járunk, annak csak hátrányai vannak…

Ha már a randizásnál tartunk, szeretném, ha biztosra mennétek: ezekkel a ruhákkal tuti sikeretek lesz! Valamint legyetek szívesek ezeket a témákat kerüljétek, ha még akartok találkozni a pasival!

Szóval, lányok, ha szeretnétek online ismerkedni, csak bátran, de vegyétek figyelembe a fenti dolgokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.