Egyéb kategória

Csökkentsétek a sárgulás szintjét: így legyetek kevésbé irigyek

Számos olyan esettel találkoztam már én is, mikor a lányok féltékenyek a barátnőjük sikerére. Nos, ez már maga szomorúságra adhat okot, de mégis hogyan állítható meg ez az egyre sárgulóbb irigység?

vous - 2021.04.06.
Csökkentsétek a sárgulás szintjét: így legyetek kevésbé irigyek

Már egy tanulmány is kimutatta, hogy irigyek vagyunk más nőkre. Arról is írtunk, hogy mit érdemes tennetek, ha a párkapcsolatotokban elszabadulna az a bizonyos zöld szemű szörny. Na de mi a teendő, ha az egyik legjobb barátnőtökre vagytok féltékenyek? A Bustle ebben segít most nekünk.

Ismerjétek be, hogy irigyek vagytok!

Az egész folyamat ott kezdődik, hogy beismeritek a bűnötöket. Irigyek vagytok. Nektek most épp nem megy olyan jól a dolgotok, mint neki, de ha magatokkal és vele is őszinték vagytok, máris visszatértek a jó barátnő szerepébe. Ne feledjétek: az irigység sokszor normális, de ha nem figyeltek oda, eldurvulhat a helyzet.

Keressétek meg az irigységetek forrását!

A féltékenységnek megannyi fajtája van. Második lépésként az segít nektek, hogyha elgondolkodtok, honnan is indul igazából ez a negatív érzés. Ha kicsit beljebb ástok magatokban, talán realizálódik bennetek, hogy nem a siker, hanem az a bizonyos személy az irigység forrása, akire mindig is féltékenykedtetek. Ha így van, még egy oka van annak, hogy őszintén kimondjátok.

Emlékeztessétek magatokat: az ő boldogsága nektek csöppet sem árt!

Forrás:
pexels.com

Véssétek jól a fejecskétekbe, hogy nektek abból semmi hátrány nem származik, hogy ő megtalálta az útját és boldog. Sőt, örüljetek a sikerének, hiszen legközelebb a ti sikeretekre fogtok inni!

Tanuljátok meg értékelni a jelenlegi helyzeteteket!

Lehet, hogy neki per pillanat jobb, mint nektek. De belegondoltatok abba, hogy hányan lennének a TI HELYETEKBEN? Ne akarjatok folyton másra hasonlítani! Nyilván mindig a más ruhája, más munkája, más jegye kell, de ha összhangba hozzátok magatokat saját magatokkal, könnyebb lesz az életetek.

Lógjatok többet a barátaitokkal!

Forrás:
pexels.com

Ha több időt töltötök együtt a sikeres barátokkal, tudjátok egymást motiválni. Ne csak az irigységen legyen a hangsúly! Miért ne kérhetnétek segítséget az eredményes barátnőktől? Sőt, tarthatnának nektek motiválónapot, így nemhogy még közelebb kerültök egymáshoz, de meglesz az esélyetek a célotok elérésére.

Azt mondanom sem kell, hogy ne a siker érdekében használjátok ki a barátnőtöket, hanem kérjetek őszintén segítséget, tanácsot!

Ajánlott cikkek