Intim

Belepirultunk: férfiak vallottak a legvadabb szexuális fétisükről

Azt gondolnánk, arról fantáziálni, hogy elnyel minket egy nagy állat, vagy hogy pelenkát viselünk szex közben, fura. Azonban egy új tanulmányból kiderült, hogy a parafília – vagyis szokatlan szexuális érdeklődés – valójában igen gyakori. Állítólag háromból egy embernek biztosan van tapasztalata ezen a téren.

vous - 2016.06.08.
Belepirultunk: férfiak vallottak a legvadabb szexuális fétisükről

Vajon miért izgat valakit az „aranyzuhany” vagy az, ha pelenkát viselhet? De vannak még extrémebb fétisek is, a kutatások szerint körülbelül 549 különböző parafília létezik – írja a Women's Health. A magazinnak most néhány férfi őszintén mesélt arról, hogy őket mi hozza lázba.

Az aranyeső

Az urofília azt jelenti, hogy az emberek azt élvezik, hogy a partnerük levizeli őket és/vagy ők levizelik a partnerüket. A kutatás szerint a férfiak 9%-a ezt izgatónak tartja. Akik ezt élvezik azt mondják, ez nem olyan undorító, amilyennek tűnik, sőt, létrehoz egy kötődést a partnerek között.

Kevin, egy 20 év körüli egyetemista, aki szereti levizelni a partnereit szex közben így fogalmazott:

Olyan, mintha megosztanám a szerelmem.

A pelenkamánia

Azok, akiket izgat a pelenka viselése azt szeretik, ha gondoskodnak róluk, mint egy kisbabáról. Azt mondják, beindítja őket, hogy pelenkát viselhetnek. Sőt, néhányan még egyéb babadolgokat is szeretnek használni szex közben, mint a csörgő, a cumisüveg és a plüssállatok. Általában pelenkát hordanak, mikor önkielégítést végeznek és arról ábrándoznak, hogy úgy bánnak velük, mint egy csecsemővel. Brian, a nyugdíjas menedzser így fogalmazott:

Megnyugtató, hogy valaki vigyáz rám.

Forrás:
iStock

Vorarefília

A vorarefília azt jelenti, hogy valaki arról fantáziál, hogy egy másik élőlény lenyeli és megemészti. Ez a fétis állítólag nagyon ritka, de létezik. Will, egy 24 éves programozó szerint van valami megnyugtató abban, hogy egy másik élőlény részévé válik azáltal, hogy megeszi. Mivel a való életben erre nincs lehetőség, ezért ezek az emberek általában úgy élik meg a vágyukat, hogy történeteket írnak arról, hogy valaki megeszi őket. Will azt mondja, vannak olyan ismerősei, akik készítenek maguknak egy nagy, kitömött üreget és azzal imitálják az emésztés folyamatát.

Címkék: #férfiak #fétis #szex
Ajánlott cikkek