Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: megérkezett a hajtogatógép

Kedves anyukák és háztartást vezető nők! Ez a cikk nektek szól. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de talán az egyik legunalmasabb házimunka a hajtogatás és a vasalás. Minél többen vagytok a családban, annál több a ruha, amit mindig ki kell mosni, vasalni és hajtogatni. De úgy tűnik, ezt elfelejthetitek ezentúl!
vous - 2016.06.09.
Dobjatok el mindent: megérkezett a hajtogatógép

A technika fejlődése végre egy olyan területet célzott meg, ahol biztosan lesz rá kereslet. Most a háziasszonyoknak segítenek, a hajtogatógép feltalálásával. Időt és energiát is spórol, ami igen nagy kincs a mai világban – írja a Bustle.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én anyukám egyik vágya mindig is a vasalógép volt. Mivel a tesóm is lány, mindig sok ruha volt otthon, amiket vasalni kellett.

Na most figyelj, anya, lehet, hogy teljesül az álmod!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.