Egyéb kategória

Szalma, nagy karimájú, masnis – hódítsatok nyáron trendi kalapokkal!

A nyári divat a könnyed és szellős darabokról szól. Jöhetnek a nyári ruhák, a rövidnadrágok és lenge felsők. De mi van a kiegészítőkkel? A napszemüvegek és az ékszerek mellett ne feledkezzetek meg a nyár egyik alapdarabjáról, a kalapról sem!
vous - 2016.06.03.
Szalma, nagy karimájú, masnis – hódítsatok nyáron trendi kalapokkal!

Hogy miért imádjuk a kalapokat? Mert bármilyen szettet képesek különlegessé varázsolni, mert jól jönnek akkor, ha nem frissen mosott a hajunk, valamint ezek a fesztiválok egyik legmenőbb kiegészítői. Most összegyűjtöttem nektek a mi kedvenc darabjainkat, amik tökéletesek a tengerpartra, buliba, de egy könnyed nyári sétához is. Inspirálódjatok!

Trükkök, amikkel feldobhatjátok a kalapotokat

Fontos tudni, hogy a kalap hol eleganciát, hol bohémságot áraszt magából. Ez függ a fazonjától és attól, milyen összeállításhoz választjátok. De még fontosabb, hogy mindenkinek jól áll, csak meg kell találni az egyéniségetekhez és fejméretetekhez legjobban illőt. Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket!

Ide kattintva pedig elolvashatjátok annak a nőnek a történetét, aki őrült kalapokkal hívta fel a figyelmet súlyos betegségére!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.