Egyéb kategória

Harmincketten lettek rosszul a Trófea Grill étteremben

Harmincketten megbetegedtek miután a Trófea Grill Visegrádi utcai éttermében ettek. Két embert kórházban kellett ápolni.
vous - 2016.05.31.
Harmincketten lettek rosszul a Trófea Grill étteremben

Az ÁNTSZ vizsgálata után kiderült, hogy az étterem dolgozói között calicivírus-járvány volt, melynek során a konyhai eszközök és az ételek is szennyeződhettek. Így kaphatta el a vírust 32 vendég is, melyből kettőt kórházban kellett ápolni – írja a HavariaPress.

A történtek miatt a fővárosi kormányhivatal népegészségügyi osztálya elrendelte az étterem minden helyiségének fertőtlenítését, a dolgozók soron kívüli székletszűrő vizsgálatát, és az üzemeltetővel szemben egészségügyi bírság kiszabásáról is intézkedtek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.