Egyéb kategória

Használjátok ki ügyesen az ingyenes szolgáltatásokat a neten!

Ebben a már modernnek mondható világban sokkal jobban ki kellene használnunk az internet adta lehetőségeket. Gondolok itt az ingyenesen hozzáférhető szolgáltatásokra. Érdemes ugyanis kicsit odafigyelnünk, mi az, amit tálcán nyújt nekünk az online világ, mi pedig nem vesszük észre.
vous - 2016.05.30.
Használjátok ki ügyesen az ingyenes szolgáltatásokat a neten!

Igen, eléggé megváltozott az életünk az okostelefonok óta és már a könyökünkön jön ki, hogy rossz hatással van ránk az internet. Ám itt az ideje észrevenni, hogy mik az egyértelműen pozitív tulajdonságai! A Mental Floss összeszedte azokat a dolgokat, amikre ingyen tudjuk használni a netet. Nézzétek csak!

Bármilyen nyelven tanulhattok

Nemcsak az ingyenes tesztekre gondolok, hanem például a Duolingo nevezetű oldalra, ahol bárki fejlesztheti tudását valamilyen nyelvből. De ha csak frissíteni szeretnétek a szókincseteket angolból vagy németből, számos ingyenes lehetőségetek van ezt megtenni. Akár elég csak egy adott nyelvű oldalon szörfözgetni kicsit.

Vissza az old school videojátékokhoz

Sír a szánk, hogy jó volt a Márióval, a Battle Cityvel vagy a Duck Hunttal játszani a ‘90-es években… itt a lehetőség, lányok! Megannyi régi videojáték fent van a neten, nektek mindössze annyit kell tennetek, hogy áthívjátok a barátnőiteket és rendeztek egy maratont.

Képszerkesztésre fel!

Forrás:
giphy.com

Szerintem nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a legjobb minőségű képszerkesztőket is be tudjátok szerezni ingyen, ha jó helyen keresitek. Ha pedig nem értitek, hogyan kell ezeket használni, még mindig ott vannak a YouTube magyarázó videói.

Használt cuccok beszerzése ingyen

Vannak olyan oldalak, ahonnan olcsón be tudtok szerezni dolgokat, viszont léteznek olyan csoportok is az online térben – főleg a közösségi oldalakon –, ahol konkrétan cserebere-tevékenységek működnek. Tehát egy régi, már nem használt cuccot elcserélhettek egy számotokra még királyabb dologra. A fontos, hogy jó helyen, jó csoportban kell lennetek! De a legjobb: megválhattok a már számotokra feleslegessé vált dolgaitoktól úgy, hogy közben még jót is tesztek valakinek.

Riaszthatjátok magatokat

Forrás:
pexels.com

Vannak applikációk, amelyek automatikusan figyelmeztetnek titeket a fontosabb eseményekre. Például a Google Naptárában is beállíthatjátok a jelzéseket, ami aztán össze lesz kötve az összes okoskészüléketekkel, így tuti nem fogtok megfeledkezni semmiről.

Azért túlzásba se vigyétek, mert könnyen áteshettek a ló túloldalára. Nézzétek meg, hogy csinál elviselhetetlen embert belőletek az okostelefonotok!

Ajánlott cikkek