Egyéb kategória

Megőrül az internet az okos feleség és a kapzsi férj történetéért

Ha már egy ideje házasságban éltek, akkor tudjátok, hogy mindig vannak jobb és rosszabb periódusok. A házasélet egyik titka, hogy akkor is kitartunk egymás mellett, ha rosszabb idők járnak ránk. Néha azonban megesik, hogy a hosszú, együtt töltött évek alatt mérgezővé válik a kapcsolat, így volt ez Albert és felesége esetében is, akiknek története bejárta az egész internetet – méghozzá nem véletlenül!
vous - 2016.05.24.
Megőrül az internet az okos feleség és a kapzsi férj történetéért

Albert az évek során hatalmas vagyonra tett szert, de sosem hagyta, hogy felesége is osztozhasson vele a fényűzésben. Mikor már közel volt a vég, Albert különös dologra kérte a feleségét: megígértette vele, hogy minden pénzével együtt temeti majd el, ugyanis nem tudta elképzelni, hogy a felesége örökölje a vagyonát – még halála után sem.

Szerencsére, mikor Albert valóban távozott az élők sorából, feleségének okos ötlete támadt. Nézzétek meg a videót, ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan cselezte ki az eszes feleség a kapzsi férj intézkedéseit.

Ahogy a videó első részéből kiderül, Albert szó szerint mindennél és mindenkinél jobban szerette a pénzt – annyira, hogy még születésnapi ajándékokra sem pazarolta, akkor sem, ha a feleségéről volt szó. Nem csoda hát, hogy kapzsisága odáig fajult, hogy a másvilágra is magával szerette volna vinni vagyonát, amit egész életében gyűjtögetett. Felesége megígérte neki, hogy a pénzével együtt temeti el, és mikor eljött a temetés napja, feketét öltött, és a koporsó mellett állva egy furcsa dobozt szorongatott.

És itt jön a csavar! Mikor az ismerősök és barátok reménykedve kérdezték, hogy ugye nem Albert összes vagyona van a dobozban, a feleség így válaszolt:

Dehogynem! Megígértem neki, hogy összegyűjtöm az összes pénzét, és vele együtt temetem el, szóval jó feleség lévén így is tettem. Összegyűjtöttem minden vagyonát, ráraktam a számlámra, és írtam neki egy csekket. Neki már csak annyi a dolga, hogy beváltsa a túlvilágon!

A zsugori férj és az okos feleség története bejárta az internetet, méghozzá nem véletlenül: arra mutat rá, hogy az ész mindig győz az önzőség és az önérdek felett!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.