Egyéb kategória

Elolvadni ér! Mesés fotók Eva Longoria mexikói esküvőjéről

Eva Longoria és Jose Antonio Baston mexikói privát rezidenciája, úgy tűnik, fantasztikus helynek bizonyult házzaságuk megkötésére. El is hoztam nektek az Eva Longoria harmadik boldogító igenjéről készült fantasztikus képeket. Elolvadni ér!
vous - 2016.05.23.
Elolvadni ér! Mesés fotók Eva Longoria mexikói esküvőjéről

Kedvenc született feleségünk, Eva Longoria szombaton házasodott újra, Mexikóban, közel 200 fős vendégsereg előtt. Úgy tűnik, nagy a szerelem, hisz öt hónap jegyesség után ment hozzá a színésznő a 47 éves Jose Antonio Bastonhoz, aki Latin-Amerika egyik legnagyobb médiacégének igazgatója.

Mexikó egyik tóparti városában, Valle de Bravóban ünnepelték meg a szerelmüket. Eva csak úgy repdesett a boldogságtól, az egész ceremónia alatt mosolygott. Maga a szertartás is nagyon romantikusra sikeredett, az ifjú pár egy fényekkel teli oltár alatt húzta egymás ujjára az örök szerelmet szimbolizáló gyűrűt – írja a Daily Mail.

Eva menyasszonyi ruhája roppant egyszerű volt, ám kifinomult vonalaival és Eva leengedett hajával szerintem maga volt a tökély. A boldog férj szürke öltönyben hódított, és az igen kimondása után karjaiba szorítva csókolta meg a gyönyörű menyasszonyt.

A vendégek között számos híresség felbukkant, például a Beckham házaspár, Ricky Martin, Melanie Griffith, sőt Mario Lopez is.

Sokáig tartó boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.