Egyéb kategória

Nem mítosz a kényelmes és csinos cipő! Így találjátok meg

Cipőt választani nem könnyű feladat. Szerintem még a férfiak is el tudnak szemlélődni a cipőosztályon, hiába mondják, hogy nem válogatósak. De nekünk, nőknek még nehezebb feladatunk van a nagy shoppingolások alatt. Legyen szép, csini, trendi és egyben kényelmes is a cipő. Na, az utóbbi nem szokott általában összejönni, ami a rémálmunk.
vous - 2016.05.23.
Nem mítosz a kényelmes és csinos cipő! Így találjátok meg

Azt, reméljük, már tudjátok, hogy milyen cipők számítanak kötelező daraboknak a szekrényetekben. Most pedig a kínkeserves és sanyargató cipők korszakának vetünk véget. Ugyanis mostantól sokkal könnyebben kiválaszthatjátok az áhított tökéletes lábbelit, ami igen, egyben KÉNYELMES is! De mi a módszer? Eláruljuk!

Vegyétek szemügyre a sarkát!

Ha például szandált vagy magas sarkú cipőt választanátok – amiből, valljuk be, szinte lehetetlen megtalálni a kényelmes és egyben csini darabot –, úgy nézelődjetek, hogy jó alakja legyen a saroknak. Ne tűsarok legyen, hanem olyan, amin biztosan tudtok állni. Tény, hogy minél vastagabb a sarok, annál biztonságosabban és kényelmesebben érzitek magatokat – írja a PureWow.

A telitalpú menő!

Nem muszáj csak magas sarkúban gondolkodnotok. Szépen visszajött a divatba a telitalpú cipő és szandál, aminek talán a magas sarkúban nem túl kecsesen járó lányok örülhetnek a legjobban. Ha kiszúrtatok egy ilyet, nyugodtan próbáljátok fel, nagyobb valószínűséggel fog hozzátok passzolni kényelem szempontjából, mint egy magas sarkú példány. Arról nem is beszélve, hogy stabilabban álltok majd a talajon.

Mindig természetes anyagú cipőt válasszatok!

A bőr illeszkedik a legjobban a lábfejetekhez, ami segít meggátolni, hogy megcsússzatok, illetve véd a horzsolásoktól is. Bőrben kevésbé áll fenn annak az esélye, hogy kikezdi a gyönyörű cipő a lábatokat.

Ellenőrizzétek a stabilitást!

Tegyétek le a cipőt a földre, majd adjatok neki oldalról egy kis lökést az ujjatokkal. Ha könnyen meginog vagy felborul, valószínűleg nem fog titeket stabilan megtartani a földön.

Törekedjetek a szélességre!

Igaz ez a pántokra és a pánt nélküli szandik, cipők hevederjére is. Ha szélesebb cipőt választotok, nem fogjátok úgy érezni, hogy be van szorítva a lábatok, így sokkal stabilabban fogtok lépni is. A túl vékony cipőket eleve kerüljétek el.

Azért vannak cipők, amiket tuti nem hordásra terveztek. Wow….

Ajánlott cikkek