Egyéb kategória

Elolvadtok: bébiszamár cukiskodik a farmergazdával

Ki mondta, hogy csak a kutyák és a cicák lehetnek igazán cukik? Egyre több példát látunk arra, hogy nem szobaállatokat tesznek „házivá” az emberek, és minden szeretetükkel körülrajongják a kis kedvecet. Ettől a jószág – legyen szó bármilyen állatról – hihetetlenül boldognak és fontosnak érezheti magát, amit sokszor ki is mutat. Mint például ez a kis szamár.
vous - 2016.05.20.
Elolvadtok: bébiszamár cukiskodik a farmergazdával

Most egy őrülten cuki, megható videót hoztam el nektek, amelyet a Little Things oldala fedezett fel. A szamarak talán nem tartoznak a top cuki állatok közé, kivéve, ha Shrek barátjáról beszélünk. Lehet, hogy legtöbbeteknek egy ideges, hangos és piszkos állat jut eszébe a szamarakról, holott bennük is sokkal több van, mint holmi nyöszörgő jószág. A most következő videó is ezt bizonyítja, melyben egy texasi farmon élő bébiszamár nem győzi kimutatni szeretetét ennek a farmernek. Néha úgy csóválja a farkát, akár egy kutyus, és úgy dörgölődzik, mint egy cica. Hihetetlen cuki!

A problémás, de édes kis pandákat láttátok már „takarítani”? Ha nem, nézzétek meg itt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.