Egyéb kategória

Idegesítő szokások, amik elviselhetetlen társaságot csinálnak belőletek

Ugye a ti társaságotokban is megvannak azok az emberek, akiket szerettek, de van egy olyan apró szokásuk, ami miatt idegesítővé válnak. Gondoljátok végig, hogy ti miket csináltok, hiszen lehet, hogy ti is észrevétlenül cselekszetek hasonlókat.

vous - 2016.05.17.
Idegesítő szokások, amik elviselhetetlen társaságot csinálnak belőletek

Senki sem tökéletes, mindenki követ el olyan dolgokat, amik mások számára idegesítők lehetnek, gyakran olyan szokásokról van szó, amiket már észre sem veszünk. A Bustle listája szerint ha ezekre odafigyeltek, akkor viszont nem ti lesztek az idegesítő személy a baráti társaságban.

Telefon csekkolása

Beszélgetés közben a telefon nézegetése az egyik legidegesítőbb dolog. Gyakran már fel sem tűnik, hogy ezt csináljuk, ugyanis annyira hozzánk nőtt a telefonunk, hogy csak mellékcselekvésként pörgetjük az üzenőfalunkat végig, miközben hallgatjuk, amit a másik mond. De ha hiányzik a szemkontaktus, akkor mégsem 100%-os a figyelem köztetek, úgyhogy koncentráljatok csak a partneretekre, ha élőben beszélgettek.

Forrás:
pexels.com

Én, én és én

Ha már régen futottatok össze az egyik barátotokkal, akkor előfordul, hogy annyi minden történt veletek az elmúlt időszakban, hogy azt sem tudjátok, mivel kezdjétek. Akarva-akaratlanul csak meséltek, meséltek és nem tűnik föl, hogy a másik már mellőzve érzi magát. Gondoljatok bele, hogy neki is biztos van sok mondanivalója és szörnyen érezheti magát, amiért nem tud félbeszakítani.

Túl sok megosztás

Ha felébredtek, az első dolgotok az, hogy megnézitek a Facebookotokat, ha reggeliztek, megosztjátok, ha shoppingoltok, megosztjátok, ha edzetek, megosztjátok… Azonban ti is tudjátok, hogy milyen idegesítő, amikor valaki ellepi a hírfolyamotokat. Ne legyetek ti azok, akiket letiltanak az ismerősök a túl sok megosztás miatt.

Panaszkodás

Ha igazi barátok vagytok, akkor a beszélgetésetek során biztos elhangzanak a problémáitok és együtt gondolkoztok azon, hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot. De ne csak akkor keressétek az illetőt, ha tanácsokra van szükségetek, mert nem a személyes életmód-tanácsadótokról van szó, hanem egy hús-vér emberről, aki mellesleg a barátotok.

Forrás:
pexels.com

Pletyka

A pletyizés minden barátságban alap, tuti, hogy kibeszélitek ti is a pasitokat, az idegesítő csaj ruháját, a környezetetekben történteket. Ezzel nincs is baj egy bizonyos szintig. Amikor már azt veszitek észre, hogy az összes új sztoritok úgy kezdődik, hogy „Hallottad…?”, akkor ideje leállnotok kicsit, mert ha így folytatjátok, kiváló Magdi anyus válik belőletek.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek