Egyéb kategória

Szeretitek a szép helyeket és az ellenállhatatlan ételeket? Ezt a képsorozatot nektek találták ki!

Bizonyára mindannyian ismeritek az érzést, amikor láttok valami szépet és egyszerűen muszáj lefotóznotok, és megosztanotok, hogy mások is gyönyörködhessenek benne. Nos, rábukkantunk Melissára, aki az Instagramon osztja meg szebbnél szebb képeit a nagyérdeművel, ráadásul nem is akármilyen képeket, nem is akármilyen helyeken. Nézzétek csak!
vous - 2016.04.30.
Szeretitek a szép helyeket és az ellenállhatatlan ételeket? Ezt a képsorozatot nektek találták ki!

Emlékeztek még Murod Osmannra? Nem? És ha azt mondom, hogy ő az a fotós, aki minden országban lefényképezte a barátnőjét, miközben egymás kezét fogják? Remélem, így már beugrott, ha mégsem, Nóri korábbi cikkéből ismét feleleveníthetitek.

Nos, ezúttal is egy világjáró fotóst hoztam el nektek, azonban ő nem a párjáról készít képeket, hanem az adott országban vásárolt ételeiről. Ismerjétek meg Melissa Hie-t!

Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik odavannak Melissa munkásságáért. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az Instagramon több mint 260.000 követője van és ez a szám egyre csak nő. Melissa blogja szerint 2009-ben költözött Szingapúrba, ami egy tudatos lépés volt a részéről, hiszen ebből az országból könnyedén és költséghatékonyan tudta beutazni a világot. Képein általában az adott országból vásárolt ételeket mutatja meg, természetesen káprázatos kontextusban. A Facebookon nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, ezért úgy gondolta, Instagramján is érdemes lenne megosztania őket – írja a Hello Giggles. És milyen jól tette!

Szerintünk zseniálisak a képei, el is hoztuk nektek a kedvenceinket:

Nektek melyik a kedvencetek?

Címkék: #fotók #lány #utazás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.