Egyéb kategória

Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Az április közepén stroke-kal kórházba szállított Kulka János kikerült az intenzív osztályról. Már csak úgynevezett szubintenzív ellátásra van szüksége.
vous - 2016.04.27.
Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Kulka Jánost két hete szállították kórházba agyi infarktus miatt. A színészt megműtötték, szerdán pedig kikerült az intenzív osztályról. Kórházi források szerint Kulka János jókedvű, és bár még csak kevés szót tud kimondani, egyik alkalommal, amikor egy ápoló elhúzta kórházi ágyának függönyét, annyit mondott:

Kukucs!

Természetesen a színészt még szigorú megfigyelés alatt tartják, de a stroke miatt lebénult jobb karját is képes már mozgatni – adta hírül a Bors.

Címkék: #kulka jános
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.