Egyéb kategória

Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Az április közepén stroke-kal kórházba szállított Kulka János kikerült az intenzív osztályról. Már csak úgynevezett szubintenzív ellátásra van szüksége.
vous - 2016.04.27.
Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Kulka Jánost két hete szállították kórházba agyi infarktus miatt. A színészt megműtötték, szerdán pedig kikerült az intenzív osztályról. Kórházi források szerint Kulka János jókedvű, és bár még csak kevés szót tud kimondani, egyik alkalommal, amikor egy ápoló elhúzta kórházi ágyának függönyét, annyit mondott:

Kukucs!

Természetesen a színészt még szigorú megfigyelés alatt tartják, de a stroke miatt lebénult jobb karját is képes már mozgatni – adta hírül a Bors.

Címkék: #kulka jános
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.