Egyéb kategória

Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Az április közepén stroke-kal kórházba szállított Kulka János kikerült az intenzív osztályról. Már csak úgynevezett szubintenzív ellátásra van szüksége.
vous - 2016.04.27.
Kulka Jánost kiengedték az intenzív osztályról

Kulka Jánost két hete szállították kórházba agyi infarktus miatt. A színészt megműtötték, szerdán pedig kikerült az intenzív osztályról. Kórházi források szerint Kulka János jókedvű, és bár még csak kevés szót tud kimondani, egyik alkalommal, amikor egy ápoló elhúzta kórházi ágyának függönyét, annyit mondott:

Kukucs!

Természetesen a színészt még szigorú megfigyelés alatt tartják, de a stroke miatt lebénult jobb karját is képes már mozgatni – adta hírül a Bors.

Címkék: #kulka jános
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.