Egyéb kategória

Kulka János túl van az életveszélyen

Kulka Jánost kedd este kórházba szállították, életmentő beavatkozásra volt szüksége. Most úgy tűnik, túl van az életveszélyen.
vous - 2016.04.13.
Kulka János túl van az életveszélyen

A Blikk információi szerint Kulka Jánost megműtötték, az életmentő műtét sikeres volt, állapota stabil, túl van az életveszélyen. A Ripost úgy tudja, stroke-ot kapott, ezért volt szüksége életmentő beavatkozásra. Az agyi eret elzáró vérrögöt sikeresen eltávolították, orvosai állítólag bíznak a teljes felépülésében.

Először a Katona József Színház adott ki közleményt a színművész állapotáról, majd a családja is, melyben kéréssel fordultak az ismerősökhöz és ismeretlenekhez.

Friss információ:

A Bors úgy tudja, Kulka János szerda este magához tért. A szakemberek szerint a felépülésével kapcsolatban korai lenne bármit is mondani, az elkövetkezendő napokban derül ki, hogy számolni kell-e bármilyen tartós károsodással.

Forrás:
facebook/ Katona József Színház
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!