Egyéb kategória

Kulka János családja: gyorsan javul a színész állapota

Szerda reggelre Kulka János kikerült az intenzív osztályról, délután pedig a színész családja jó híreket osztott meg egy közleményben.
vous - 2016.04.27.
Kulka János családja: gyorsan javul a színész állapota

Két hete aggódik az ország Kulka János állapota miatt, akkor került ugyanis kórházba a színész agyi infarktussal. Kulka mára végre kikerült az intenzív osztályról, sőt, családja közleményben tudatta: állapota gyorsabban javul, mint az orvosok hitték.

„Nagyon hálásak vagyunk a rajongóktól, ismerősöktől az elmúlt két hétben kapott sok segítségért, támogató üzenetért és a biztató szavakért, melyeket igyekeztünk János felé tolmácsolni, és amelyekből mi is sok erőt merítettünk – kezdődik a bejegyzés.

– János állapota az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul. A rehabilitációja, amely előreláthatóan hónapokat vehet igénybe, megkezdődött. Környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni.

Orvosai pillanatnyilag további kórházi kezelést javasoltak, ahol kizárólag a család és a legszűkebb baráti köre látogathatja” – áll a közleményben, amit a Katona József Színház osztott meg Facebook-oldalán.

Ajánlott cikkek