Egyéb kategória

Szeressétek az anyajegyeiteket! – fantasztikus fotókkal inspirál egy lány

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem elég sok anyajegyem van. Apró kis pöttyök nagyjából az egész testemen, na meg a szeplőim... Szeretem őket. Bár nem vagyok álszent, ha egy hatalmas anyajegy lenne a fél arcomon, lehet, nem tudnék vele megbarátkozni. Paige Billiot viszont zseniálisan kezeli az anyajegyét.
vous - 2016.04.27.
Szeressétek az anyajegyeiteket! – fantasztikus fotókkal inspirál egy lány

A 23 éves lány, Paige Billiot egy nagyobb anyajeggyel az arcán született, amiért sokat bántották gyermekkorában. Később viszont megtanulta szeretni magát, olyannyira, hogy azt szeretné, más is elfogadja magát olyannak, amilyen.

Paige ahelyett hogy rejtegetné az anyajegyet az arcán, egy különleges portrésorozattal hívja fel rá a figyelmet. Színes festékkel és csillámporral emeli ki az anyajegyét, ami igazolja, hogy egy pigmentfolt a legszebb része lehet a testünknek.

Remélem, Paige fotói titeket is rádöbbentenek arra, hogy egy percig sem kell szégyellni a szépségfoltjaitokat, és egyáltalán nem szabad őket „hibának” nevezni, sem leretusálni.

A VOUS-lányok is megmutatták már rejtett kis „hibáikat”.

Címkék: #fotósorozat #lány
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.