Egyéb kategória

A legviccesebb mémek, amiket csak azok értenek, akiket kicsi cicikkel áldott meg az élet

Égető kérdés minden lány számára: kicsi vagy nagy cici? Előfordul, hogy nincs mit szépíteni, ha valakinek nincsenek nagy cicijei, ami néha kifejezetten előnyös is lehet, míg máskor pedig legszívesebben zoknival varázsolna magának C-s méretet. Ezúttal olyan vicces mémeket hoztunk nektek, melyeket minden kis kosarú lány érteni fog.

vous - 2022.03.08.
A legviccesebb mémek, amiket csak azok értenek, akiket kicsi cicikkel áldott meg az élet

A cicik mérete bármennyire is nem szeretnénk, mindig kérdés. Le mernénk fogadni, hogy szinte minden második lány elégedetlen a méretei nagyságával, épp ezért szúrja ki olyan sok sebészeti nagyobbítás a szemünket az utcán. Nos, mi mindenkit arra szeretnénk bíztatni, hogy úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, senki se fog minket jobban szeretni, mert nagyobbak a méreteink, ha meg igen, akkor máris búcsút inthetünk ezeknek a személyeknek. De hogy milyen is valójában pici cicikkel élni? A Hello Giggles összeszedte azokat a vicces mémeket, amiket csak ők tudnak igazán átérezni!

6 évesen és 26 évesen

Forrás:
www.hellogiggles.com

Kislányként nagyon várjuk, hogy végre megnőjön a cicink. Már idő előtt melltartót kezdünk el hordani, hátha ezzel is sürgethetjük az időt. Aztán felnövünk, már 26 évesek vagyunk és sehol semmi.

Kis cicik nagy előnye

Forrás:
www.hellogiggles.com

Az, hogy kicsik a méreteink sok dologban az előnyünkre válhat. Például az alvásban, simán tudunk a hasunkon is, míg a nagyobb adottságokkal rendelkező lányok csak álmodoznak róla.

Elfelejtünk melltartót venni

Forrás:
www.hellogiggles.com

Ilyen fejet vágunk mi is, mint Britney, amikor azon tanakodunk, reggel vettünk-e fel egyáltalán melltartót. Ugyancsak előny, hogy a kicsi cici nem nagyon látszódik át a pólón, kinek kell ide melltartó?

Victoria's Secret és társai

Forrás:
www.hellogiggles.com

Amikor meglátunk egy gyönyörű melltartót a Victoria's Secret vagy más csúcsminőségű fehérneműket áruló bolt kirakatában, rájövünk, hogy semmi értelme sincs annyi pénzt pazarolni arra, amit csak zoknival kitömködve tudnánk hordani.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.