Egyéb kategória

A legviccesebb mémek, amiket csak azok értenek, akiket kicsi cicikkel áldott meg az élet

Égető kérdés minden lány számára: kicsi vagy nagy cici? Előfordul, hogy nincs mit szépíteni, ha valakinek nincsenek nagy cicijei, ami néha kifejezetten előnyös is lehet, míg máskor pedig legszívesebben zoknival varázsolna magának C-s méretet. Ezúttal olyan vicces mémeket hoztunk nektek, melyeket minden kis kosarú lány érteni fog.

vous - 2022.03.08.
A legviccesebb mémek, amiket csak azok értenek, akiket kicsi cicikkel áldott meg az élet

A cicik mérete bármennyire is nem szeretnénk, mindig kérdés. Le mernénk fogadni, hogy szinte minden második lány elégedetlen a méretei nagyságával, épp ezért szúrja ki olyan sok sebészeti nagyobbítás a szemünket az utcán. Nos, mi mindenkit arra szeretnénk bíztatni, hogy úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, senki se fog minket jobban szeretni, mert nagyobbak a méreteink, ha meg igen, akkor máris búcsút inthetünk ezeknek a személyeknek. De hogy milyen is valójában pici cicikkel élni? A Hello Giggles összeszedte azokat a vicces mémeket, amiket csak ők tudnak igazán átérezni!

6 évesen és 26 évesen

Forrás:
www.hellogiggles.com

Kislányként nagyon várjuk, hogy végre megnőjön a cicink. Már idő előtt melltartót kezdünk el hordani, hátha ezzel is sürgethetjük az időt. Aztán felnövünk, már 26 évesek vagyunk és sehol semmi.

Kis cicik nagy előnye

Forrás:
www.hellogiggles.com

Az, hogy kicsik a méreteink sok dologban az előnyünkre válhat. Például az alvásban, simán tudunk a hasunkon is, míg a nagyobb adottságokkal rendelkező lányok csak álmodoznak róla.

Elfelejtünk melltartót venni

Forrás:
www.hellogiggles.com

Ilyen fejet vágunk mi is, mint Britney, amikor azon tanakodunk, reggel vettünk-e fel egyáltalán melltartót. Ugyancsak előny, hogy a kicsi cici nem nagyon látszódik át a pólón, kinek kell ide melltartó?

Victoria's Secret és társai

Forrás:
www.hellogiggles.com

Amikor meglátunk egy gyönyörű melltartót a Victoria's Secret vagy más csúcsminőségű fehérneműket áruló bolt kirakatában, rájövünk, hogy semmi értelme sincs annyi pénzt pazarolni arra, amit csak zoknival kitömködve tudnánk hordani.

Ajánlott cikkek