Egyéb kategória

Hason alvás, bikiniválság – dolgok, amit csakis a kis mellű lányok érthetnek

Soha nem röhögtem fel még olyan horkantással, mint akkor, amikor megláttam Becky Barnicoat illusztrációit. A kicsi cickókkal megáldott nők kálváriáit felvonultató képkockák ugyanis alaposan betaláltak, és hát miért ne nevetnék rajtuk? Hiszen szeretem a cicim, még ha pici, akkor is.

vous - 2022.01.18.
Hason alvás, bikiniválság – dolgok, amit csakis a kis mellű lányok érthetnek

Persze, nem volt ez mindig így. Nyilván nekem is volt önelfogadós időszakom, amikor szerettem volna, ha nagyobb halmokat növesztek, vagy arra kelek egy reggel, hogy C kosaras mellem nőtt, de hát ez jutott, na. Valamiért azért mindig is tudtam, hogy pici cickók ide vagy oda, nagyobbra azért nem csináltatnám.

Ha nekem dobnának egy szilikont, előbb fociznék vele, minthogy magamba tetessem.

A pici kebelnek megvannak a maga nyűgjei, előnyei, hátrányai és szépségei. Ezt azért nem cserélném el semmiért sem. Hát ezért olyan jó ezeket az illusztrációkat nézni. Viduljatok velem ti is, magatokra ismertek?

„Úristen, imádom a csőruhám!”

– mondhatnátok, de úgy 15 perc múlva a ruha csúszni kezd lefelé. Upsz!

Forrás:
Buzzfeed/Becky Barnicoat

A régi, tinédzserkori kedvenc topotok még mindig rátok jön

Egy kicsit azért kiábrándító. Azt jelenti, hogy a mellbőségetek nem nőtt nagyon.

Forrás:
Buzzfeed/Becky Barnicoat

A bikinibeszerző körutatok ad némi kihívást

Összetartozó bikini? Ugyan már! Nem létezik, hogy az alsó és felső ugyanolyan számozású legyen. Sebaj, így legalább tudjátok őket variálni!

Forrás:
Buzzfeed/Becky Barnicoat

Szexizni pici keblekkel… nos… más

Az megvan, hogy oldalfekvésben szexistennőnek érzitek magatokat, mert úgy domborodik, ahogy kell, aztán háton fekve úgy érzitek a mellkasotokra nézve, hogy maga az Alföld?

Forrás:
Buzzfeed/Becky Barnicoat

Kicsi cicivel aludni = áldás

Míg a nagyobb mellmérettel rendelkezők csak álmodoznak a hason fekvésről, ti élvezhetitek minden előnyét a pici cicinek alvás szempontjából. Nem nyom, nincs útban, és még a kezeteket is magatok alá tehetitek. 

Forrás:
Buzzfeed/Becky Barnicoat

A többi képet itt találjátok! Ha pedig átlagos mellméretetek van, ide kattintsatok egy kis mókáért!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.