Egyéb kategória

Bosszantó hajbakik, amiktől jóval idősebbnek tűntök

Ti hogy hordjátok legtöbbször a hajatokat? Biztos úgy, ahogy a legelőnyösebb? Ha eddig nem jól viseltétek, az most biztosan kiderül.
vous - 2016.04.26.
Bosszantó hajbakik, amiktől jóval idősebbnek tűntök

Mindannyian hajlamosak vagyunk elkövetni bakikat, főleg a hajunkkal kapcsolatban. Szerintem nincs olyan nő, aki nem csináltatott még magának szörnyű hajat. Ezt a korszakot mindenki megéli, majd úgy tekintünk vissza rá, mint a legsötétebb időszakokra. A NewBeauty most elhozta nektek azokat a hajas bakikat, amiket nem kellene elkövetnetek, de néha mégis előfordul veletek hétköznapokon. Ha a felsorolt hibák ismerősek, akkor biztosan néztek már titeket öregebbnek a hajatok miatt.

Túl sokáig hagyjátok nőni

A leggyakoribb hibák közé tartozik, amikor lusták vagytok elmenni a fodrászhoz. Még viszonylag jó a hajatok, nem is látszik, hogy töredezett, tehát nem vészes a helyzet. Minek is pazarolnátok ezzel az időt? Valahol jogos ez a kérdés, de ha hosszú távon ezt művelitek, az a hajatoknak sem tesz jót, és nektek sem.

Tipp: Legyen ápolt, friss a frizurátok, így ti is frissnek fogtok kinézni! Körülbelül 7 hetente javasolt egy icipicit vágatni a hajatokból, de ha ezt nem tartjátok be, ott még nincs probléma. Fél évet viszont semmiképp se várjatok ezzel!

Kifakít titeket a hajatok

Kiválasztotok egy menőnek és szépnek tűnő színt, amivel csak annyi a probléma, hogy teljesen kifakítja az arcbőrötöket. Ilyen például a hidrogénszőke, ami csak keveseknek áll igazán jól.

Tipp: Ha természetesnek ható színt néztek ki, nagyobb eséllyel fog illeni a bőrötökhöz, aminek köszönhetően nem néztek majd ki 5-10 évvel idősebbnek. Egyébként Taylor Swift is hidrogénszőkén pózolt nemrégiben.

Kiknek áll jól a szőke hajszín?

Nincs olyan nő, aki ne szeretné legalább egyszer kipróbálni, hogy milyen lenne szőke hajjal, hiszen köztudott, hogy ez a szín mennyire vonzza a tekintetet, és végtelen nőiességet sugároz. Madonna egyik védjegye a szőke haja, ami bizony minden árnyalatában szuperül áll neki. De vajon nekünk is ilyen jól állna ez a szín? Összegyűjtöttük a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

Nem megfelelően szárítjátok reggel a hajatokat

Egy rossz hajszárítás a hajatok rémálma. Tudom, milyen az, ha siettek, és csak egy gyors szárítás hiányzik ahhoz, hogy útra készek legyetek. De itt van a hiba! Ha elkapkodjátok a szárítást, borzosnak hat majd a hajatok, főleg, ha hullámos, mint nekem. Gyakran előfordult már, hogy odakerült egy olyan hullám, amit nem szerettetek volna, a másik oldalon pedig sima maradt? Na ugye!

Elhanyagoljátok a frufrutokat

Forrás:
pexels.com

A frufrura is ugyanolyan figyelmet kell szentelnetek, mint az egész hajkoronátokra. Ha zsírosabbnak hat, vagy kócolódik, esetleg összevissza áll, azt a hatást kelti, mintha elhanyagolnátok a frizurátokat. Ha hamar zsírosodik a hajatok, lessétek el Virág ötleteit!

Ha ezekre az apró dolgokra figyeltek, magabiztosan és szép hajjal léphettek majd ki az utcára!

Gyönyörű frizurák Takács Nórától

A VOUS sztárszerzője, Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető számtalan videóban megmutatta már, hogyan lehet szuper frizurátok könnyen és gyorsan. ITT egy egyperces csavart frizurára bukkantok, IDE kattinva egy másik villámfrizurát találtok, ITT pedig egy stresszmentes konty elkészítését leshetitek el.

Takács Nóra VOUS-videóit és cikkeit a szerzői profiloldalán találjátok meg.

Ajánlott cikkek