Egyéb kategória

Nem kell kék vérnek folynia az ereitekben, hogy királynők legyetek!

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de azt gondolom, nem kell, hogy kék vér fusson az ember lányának ereiben ahhoz, hogy királynőnek érezze magát. Néha egy-egy gesztus vagy tevékenység elég ahhoz, hogy ti legyetek a világ királynői.

vous - 2021.05.16.
Nem kell kék vérnek folynia az ereitekben, hogy királynők legyetek!

Legyen egy hercegetek!

Nem. Nem a kissé kopaszodó Vilmos hercegre gondolok, hanem a pasitokra. Ki más is éreztethetné veletek, hogy ti vagytok az ő szívük királynője, mint ők? Egy előzékeny ajtónyitás a boltban – nem fotocellás ajtónál –, egy kedves bók, egy csokor virág pont elég ahhoz, hogy királynői érzésetek legyen. Meg az, ha az erős karjaik közé vethetitek magatokat.

Legyetek a kalandok királynői!

Iktassatok be egy utazást egyedül. Stoppoljatok, gyalogoljatok, lássatok világot! Higgyétek el, egy világ körüli utazás végén bármennyire elgyötörtek és koszosak vagytok az út porától, királynőnek fogjátok magatokat érezni!

Forrás:
pexels

Ha megvan A RUHA

Amit már évek óta kerestetek, kutattatok, és gyakorlatilag csak a fejetekben létezett. Már majdnem lemondtatok róla, mikor szembe találjátok magatokat vele egy üzlet kirakatában. És pont jó a mérete. Pont jó az ára. És gyönyörűek vagytok benne: szinte Katalin hercegné néz vissza rátok a tükörből.

Amikor tiétek az utolsó szó

Mert ez egyáltalán nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Ha tanárként megreguláztok egy osztálynyi gyereket, és főnökként kézben tartjátok egy egész osztály munkáját, akkor az higgyétek el, hogy királynői teljesítmény!

Ti mitől érzitek magatokat királynőnek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.