Egyéb kategória

Élethelyzetek, amikor tényleg a pizza a legjobb választás

Találkoztatok már olyan emberrel, aki nem szereti a pizzát? Én sem, és a reakcióm is szomorúsággal vegyes felháborodás lenne, ha ismernék ilyen személyt, ugyanis a pizza az egyik olyan univerzális étel, ami bármikor jöhet. Ennek ellenére természetesen nem eszünk állandóan pizzát, hiszen léteznek ennél egészségesebb fogások is. Most azokat a helyzeteket és szituációkat gyűjtöttük össze, amikor viszont igenis a pizza a legjobb választás!
vous - 2016.04.26.
Élethelyzetek, amikor tényleg a pizza a legjobb választás

A pizza minden egyben, amit valaha is elvárunk egy ételtől: istenien finom, laktató, sajtos, és kifejezetten változatos, hiszen szinte akármit tehetünk a tetejére és akármivel kísérhetjük, minden megy hozzá. Ha ezt halljátok valakitől: „Farkaséhes vagyok! Mit egyek?”, nem véletlen, hogy szinte mindenkinek a pizza jut eszébe először. És attól függetlenül, hogy tulajdonképpen nem létezik rossz alkalom arra, hogy elfogyasszatok egy sajttól csöpögő, szalámis-pepperonis pizzát, most azokat a helyzeteket gyűjtöttem nektek össze, amikor a legjobb pizzát enni.

1. Tanulás, de még inkább vizsgaidőszak idején

Ha hosszan és intenzíven kell tanulnotok valamire, az mindenképpen valami ropogtatnivalót kíván, nem igaz? Ha már tudással tömitek a fejeteket, ne felejtsétek el megtömni a gyomrotokat is valamivel. Mi ez, ha nem a tökéletes pillanat arra, hogy rendeljetek egy pizzát? Ha pedig valaki kérdőre vonna benneteket, mondjátok csak ártatlan szempillarezgetés kíséretében, hogy úgy hallottátok, a zöld, leveles zöldségek serkentik a memóriaműködést – csak akkor ne felejtsetek el olyan pizzát rendelni, amin van pár rukkolalevél.

Forrás:
Giphy

2. Horrorfilmnézéshez

Nem mindenki viseli olyan jól a horrorfilmeket, nem rossz gondolat tehát valami olyasmit magatokhoz venni, aminek a rágcsálása megnyugtat benneteket két frászkitörés között. Ha pedig nemcsak nassolni szeretnétek, hanem jól is lakni, akkor következzen a pizzaidő! Még Jennifer Lawrence is ezt állítja: a pizza mindenre megoldás.

Forrás:
Giphy

3. Egy csajos estén

Néha nincs is jobb annál, mint egy péntek este a csajok társaságában. Higgyétek el, ha nem csillogtatjátok meg főzőtudományotokat négy-öt bonyolult fogás formájában, ők akkor is tudni fogják, hogy szeretitek őket, ha egyszerűen csak rendeltek pár pizzát. Egyrészt így semmiképp nem lőhettek mellé, hiszen a pizzát mindenki szereti (igaz?), másrészt mértéktelen vendégszeretetről tehettek tanúbizonyságot, ha megfelelő mennyiségű sajtot kínáltok vendégeiteknek.

Forrás:
Giphy

4. Mikor a férfiak meccset néznek

Ha olyanok vagytok, mint én, nem sok élvezetet találtok abban, mikor barátnői kötelességeteknek eleget téve megnézitek párotokkal az esti meccset. Ha már ilyesmire kényszerülünk, nem árt bedobni a sütőbe egy-két pizzát, így nekünk is jut valami élvezet.

Forrás:
Giphy

5. Mikor meglátogatnak a szüleitek az albérletben, amit ők fizetnek

Ha érkezik az a bizonyos hívás vagy sms, hogy „a környéken jártunk, mindjárt beugrunk köszönni” a szüleitektől, akkor a következőket kell tennetek.

1. Tüntessétek el a szennyest, ami kikandikál a szennyestartóból.

2. Takarítsátok ki a fürdőszobát és mosogassatok el.

3. Rendeljetek pizzát! Semmi sem reprezentálja jobban azt, hogy önállóak vagytok és kézben tartjátok a dolgokat, mint ha egy incsiklandó pizza illatának kíséretében nyittok ajtót.

Forrás:
Giphy

6. Egy kiadós edzés után

Kövezzetek meg, de úgy gondolom, hogy egy hosszú és fárasztó munkanap után eleve a világ urai vagyunk, ha még az edzőtermet sem hagytuk ki hazafelé menet. Ilyenkor nem sok időnk, sem pedig energiánk nem marad arra, hogy hazaérve még nekiálljunk sütni-főzni. Ilyenkor a legjobb döntés rendelni egy pizzát, így még egy kiadós zuhany is belefér, ameddig meghozzák.

Forrás:
Giphy

Ti mikor esztek legszívesebben pizzát?

Ajánlott cikkek