Egyéb kategória

Jelenleg ezzel a három gyönyörű nővel jár Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio ismételten „beújított” egy nőt. Na, az is túlzás, hogy beújított, mivel újra egy régi kedvesével hozták szóba. A színész már annyi hölggyel kavar, hogy felsorolni is nehéz – persze mi azért megpróbáljuk. Vajon most is több vasat tart a tűzben egyszerre?
vous - 2016.04.18.
Jelenleg ezzel a három gyönyörű nővel jár Leonardo DiCaprio

Kétség nem fér hozzá, DiCaprio folyamatosan új nőkkel randizik. Pár hete megírtuk nektek, hogy egy gyönyörű Victoria’s Secret-modell a barátnője. Azelőtt Britney Spearsszel bandázott. Hónapokkal ezelőtt pedig a Golden Globe-díj-átadón Kate Winslet ölelte, aki cukin drukkolt is neki.

De most akkor hogy is van? Nemrég még arról számoltak be az amerikai lapok, köztük a Hollywood Life is, hogy az Oscar-gála után a modell Lauren Frazer Huttonnel töltötte az éjszakát a színész, miután megnyerte az aranyszobrocskát. Úgyhogy jelenleg ő az egyes számú barátnő Leo életében.

A második lány, akivel a színész állítólag jár, Chelsey Weimar. Nem is lepődnénk meg, ha ez igaz lenne, hiszen a gyönyörű nő Victoria’s Secret-modell, őket pedig Leo nagyon szereti.

Ám lehet, hogy az előző két „kapcsolatnak” már vége? Vagy csak talonba tette a modelleket Rihannáért? A US Weekly ugyanis már arról ír, hogy az Oscar-díjas színész és az énekesnő igencsak félreérthető helyzetben mutatkozott együtt a Coachella fesztiválon, amit képek is bizonyítanak. A páros korábban már járt együtt, így lehet, csak felelevenítették a régi szép emlékeket. És valljuk be: Rihannát sem kell félteni, ha pasizásról van szó.

Az újságok szerint Leonardónak több barátnője volt, mint díja, de ahhoz kétség sem fér, hogy megérdemelte az azt Oscart februárban!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon