Egyéb kategória

A hihetetlen gyógyulás egy furcsa mellékhatással párosult

A kis Billy Turner fiatal korát meghazudtolva győzött egy olyan harcban, amit előtte már oly sokan elvesztettek: kigyógyult a rákból. Azonban egy nagyon furcsa mellékhatás jelentkezett a kezelések után: a kisfiú csak és kizárólag fokhagymás kenyeret hajlandó enni.
vous - 2016.04.16.
A hihetetlen gyógyulás egy furcsa mellékhatással párosult

A Hodgkin-limfómát legyőző kisfiúnál nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták a betegséget. Mára már meggyógyult, de még mindig nem hajlandó mást magához venni. Az édesanyja nagy elkeseredésében szakemberhez fordult, hátha az orvostudomány segíthet leküzdeni a fiának furcsa függőségét.

Nagy a valószínűsége annak, hogy a bizarr jelenségért a kemoterápia okolható, hiszen számos betegnél jelentkeznek étkezési zavarok már a kezelések alatt is.

Minden azzal kezdődött, hogy a kemó alatt Billy minden ételtől furcsán érezte magát, kivéve ettől az egytől. A hat hónapos kezelés után viszont a fiú képtelen volt visszatérni a normális étrendre. Aminek akkor még örült az anyukája, de ma már halálra van rémülve tőle.

Az orvosok szerint pszichológiai eredetű problémáról van szó. Minden ételt, amit rosszullétet okozott Billynek a kemoterápia alatt, az agya megjegyzett.

Billy anyukája talált egy klinikát, ahol már sok hasonló esetet oldottak meg az orvosok. És nagyon bizakodó, azt mondja:

A fiam már a rákot is legyőzte, biztos, hogy ezt is le fogja.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.