Egyéb kategória

Ilyen egy nő tökéletes válasza a testszégyenítésre

Amikor a 30 éves Jessica Balbino hétfőn munkába indulva kilépett a házából, valami elképesztő dologgal szembesült. Valaki reggelre a háza oldalára graffitizte, hogy „kövér Jessica”.
vous - 2016.04.01.
Ilyen egy nő tökéletes válasza a testszégyenítésre

A testszégyenítés soha, semmilyen körülmények közt nem megengedett. El sem tudjuk képzelni, hogy milyen érzés az, ha valakinek közvetlen az otthonára festenek rá nézve sértő dolgokat. Arra a helyre, ami a legszentebb területe a belső békénknek, a nyugalmunknak és a szeretetünknek, arra a helyre, amit minden arra járó ember láthat.

Azonban a brazil nő teljesen máshogy reagált. Lefotózta a falon látható írást, majd közzétette a Facebookon a következő üzenettel:

Aí hoje eu acordei pra ir trabalhar e tinha essa pichação no meu muro. Acho que faltou o ‘linda’ na frente, mas, ainda…

Közzétette: Jéssica Balbino – 2016. március 28.

Amikor felébredtem, ezt találtam a falra írva. Azt hiszem, elfelejtettem írni, hogy szép, de legalább örülök, hogy írt valamit, ami igazán én vagyok. Ha a szándék az volt, hogy megbántson, elrontotta. Ha azt írta volna, hogy hülye vagy bűnöző vagyok, akkor ideges lennék, de ez pontosan én vagyok. Kövér vagyok!

A barátnői szeretetével, támogatásával és kedves szavaival Jessica úgy döntött, megpróbál egy másik nézőpontból gondolni a falra festett sértő irományra. Ahelyett, hogy támadó üzenetnek venné, sokkal inkább tartja őszintének és viccesnek.

Azt el lehet rejteni a világ elől, ha valaki bűnöző, homofób vagy őrült, de azt nem, hogyha valaki kövér. Szóval ez a graffiti igazán jól jött nekem!

Ajánlott cikkek