Egyéb kategória

Kirúgták Kárász Robit a TV2-től

Vujity Tvrtko után újabb „nagy öreg” távozik a TV2-től.
vous - 2016.04.01.
Kirúgták Kárász Robit a TV2-től

A Bors értesülései szerint megválik a TV2 a Mokka műsorvezetőjétől, Kárász Robitól. A lapnak a csatorna megerősítette a hírt, ám további részleteket egyelőre nem árultak el. A tévés pedig Facebook-oldalán búcsúzott a nézőktől:

A mai nappal lezárult egy korszakom a TV2-nél! 2008 szeptember 1-jén kezdődött! Iszonyatosan jó csapattal dolgoztam a…

Posted by Kárász Róbert – official on Friday, April 1, 2016

A csatornánál nagy átalakulások vannak, nemrég Vujity Tvrtkónak kellett elhagynia a Naplót, és ezzel együtt a TV2-t is, múlt héten pedig Friderikusz Sándor jelentette be távozását.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.