Egyéb kategória

Hujber Ferenc-show, 2. rész: őszintén aggódunk a színészért

Keresem a magyarázatot, hogy mi történhet Hujber Ferenccel, de elképzelésem sincs. Komolyan megrémít, és talán egy kicsit aggódom is az általam eddig nagyon is kedvelt színészért.

vous - 2017.03.14.
Hujber Ferenc-show, 2. rész: őszintén aggódunk a színészért

Mindenki tudja, mi történt hétfőn: lezajlott a magyar médiatörténelem egyik szürreálisabb interjúja. Hujber Ferenc a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának volt a vendége, ahol félelmetes vigyorral és gyanakvásra okot adó kinézettel mondta el, hogy Jézus valójában színész volt. A sztorija itt még nem állt meg, de annyira felháborít, hogy nem szeretném leírni, mit mondott ezek után. Nézzétek meg a tegnapi adást, ha lemaradtatok róla. 

Objektum doboz

A történet kedden folytatódott, illetve valójában a Mokka szerkesztői adtak még egy esélyt a színésznek (remélem, hogy ezért hívták be ismét), hogy megmagyarázhassa gondolatait. Hujber Ferenc azonban a hétfői műsort túlszárnyalva ismét tett arról, hogy róla beszéljen mindenki. Sajnos nem azt írhatom meg nektek, hogy a színész tisztázta elméletét, és ne aggódjatok, minden rendben van Hujber Ferenccel.

Hujber Ferenccel valójában semmi sincsen rendben!

Az újabb szereplése alkalmával politizálni próbált, értelmetlenül magyarázott királyokról, vízióiról, „eurovízióról”. Ficánkolása közben összefüggéstelenül beszélt Pápai Jociról, Majkáról. Majd miután Pachmann Péter megemlítette, hogy ha szórakozik, akkor be kell fejezniük a beszélgetést, Hujber Feri kivonult a stúdióból. 

Objektum doboz

Ahogy a műsorban is utaltak rá, talán ez egy médiahack a részéről, de joggal merült fel, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll, bár ezt Hujber tagadta az interjú alatt. 

Bármi is legyen az igazság, rémisztő, amit a sokak által (eddig) kedvelt színész előad és egy cseppet sem vicces, akkor főleg nem, ha pusztán egy színjátékot láttunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.