Egyéb kategória

Nem vicc: válasszatok párt testszag alapján!

A 21. század már a társkeresést is túlbonyolította – vagy épp megkönnyítette, nézőpont kérdése. Egy biztos: izgalomban és őrült ötletekben nem szenvedünk hiányt még a párválasztási rituálénkban sem.
vous - 2016.03.31.
Nem vicc: válasszatok párt testszag alapján!

A jobbra-balra húzogatás már a mutatóujjunkban van, épp úgy, ahogyan a mellméretünk és a magasságunk számban megadott paraméterei az előfizetéses online elit társkereső oldalakon, persze számos eltúlzott fotóval mellékelve. Az adatlapunkra tévedők mindent tudnak rólunk, egy dolgot leszámítva: milyen illatunk van.

Bizony, jobb esetben illatnak nevezzük azt a testszagot, amit 3 napig termelünk dezodorok nélkül ugyanabba a felsőbe. De miért van erre szükség?

A HelloGiggles cikkében megtaláltuk a választ erre a kérdésre. Kapaszkodjatok meg, ez bizony a legújabb társkereső elengedhetetlen feltétele.

Forrás:
pexels.com

Nincsenek profilok, sem fotók, sem adatok, csakis kizárólag anyagdarabok szagmintákkal. Ha részt szeretne venni valaki egy ilyen vakrandi alapú ismerkedésben, nincs más dolga, mint ugyanazt a felsőjét hordani 3 napon keresztül – természetesen dezodorok és parfümök nélkül –, majd egy darabot levágni belőle és beküldeni postán. Ha pedig válogatni szeretnénk, kézhez kapunk tíz ilyen mintát és kedvünkre szaglászhatjuk a másik nem illatmintáit.

A New York-i székhelyű társkereső kísérletművészeti projektnek nevezi magát, amit egy művész, Tega Brain és a NYU kutatója, Sam Lavigne hozott létre.

A legtöbb társkeresőben képekre és feltételezett vizuális információkra hivatkozunk, de valaki illatát vagy szeretjük, vagy nem, ez mindenkivel veleszületett dolog.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan működik mindez a valóságban, nézzétek meg a videót!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.