Egyéb kategória

Havazás és kidőlt fák: így pusztított Katie Angliában

Pusztító vihar tette tönkre az Angliában tartózkodó emberek húsvéti ünnepét és kényszerítette őket maradásra az Egyesült Királyság számos területén.
vous - 2016.03.28.
Havazás és kidőlt fák: így pusztított Katie Angliában

A Katie névre hallgató vihar mintegy 198 km/h-val szelte az Egyesült Királyság területét, erejével épületeket, közterületeket rongálva. Az épp hazautazni szándékozók a reptereken, kikötőkben ragadtak, mert az összes járatot ideiglenesen törölték, tudtuk meg a Daily Mailtől.

Forrás:
afpforum

Az épp autóban ülők kénytelenek voltak alternatív útvonalakat választani, a hidakat, kereszteződéseket, autópályák bizonyos sávjait lezárták a pusztító szél, eső és havazás rongálása miatt. Az otthon maradt helyiek sem úszták meg a kiszámíthatatlan időjárást, ami tönkretett mindent, ami az útjába került.

Dover kikötője csaknem 3 órán át tartott zárva ma reggel, a vonatra várakozóknak is számos késéssel kellett számolniuk. A légiutasokat szintén nagy megpróbáltatások érték, de a pilóták hozzáértésének köszönhetően mindenki épségben megérkezett a kívánt úti célra.

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!