Egyéb kategória

Friderikusz Sándor otthagyja a TV2-t – nem lesz több Összezárva Friderikusszal

Friderikusz Sándor nem tér vissza a TV2 képernyőjére az Összezárva Friderikusszal című műsorában. A műsorvezető erről egy nyilatkozatot adott ki.
vous - 2016.03.23.
Friderikusz Sándor otthagyja a TV2-t – nem lesz több Összezárva Friderikusszal

Friderikusz Sándor véget vetett a találgatásoknak azzal kapcsolatban, hogy milyen szerepe lesz – vagy nem – a jövőben a TV2-nél. Az Összezárva Friderikusszal műsorvezetője az Indexhez juttatott el egy nyilatkozatot, melyben kijelenti: a népszerű műsor vele és sztár-lakótársaival véget ér.

Nem leszek tehát a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszalt.

– írja Friderikusz, akinek teljes nyilatkozatát ITT olvashatjátok.

Forrás:
Összezárva Friderikusszal Facebook
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.