Egyéb kategória

Költészet világnapja: váltsátok kávéra a kedvenc verseteket

A tavasz hivatalos beköszöntével nemcsak a madarak csicsergése és a napsugarak érkeztek meg, hanem a költészet világnapja is.
vous - 2016.03.21.
Költészet világnapja: váltsátok kávéra a kedvenc verseteket

Mikor is lehetne jobb alkalom arra, hogy verssel fizessünk a kávénkért, ha nem a mai? Bizony, ma több helyen is fizetőeszközzé válik a verselés.

Forrás:
pexels.com

Egy Facebook-eseményben terjed a kezdeményezés, ahol megtalálhatjuk az összes olyan kávézó nevét, amelyek a mai napon egy kávéval díjazzák, ha egy vers idézetével állunk a pult elé. Legyen az egy saját gondolat vagy egy idézet a kedvenc költőnktől, a jutalom nem marad el.

Ha ti is szívesen kifejeznétek a költészet iránti érdeklődéseteket egy kávéért cserébe, az eseményt megtaláljátok itt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.