Egyéb kategória

Egy hajléktalan férfi feleségül vette a nőt, aki befogadta az otthonába

Egy hajléktalan pénzt adott egy nőnek, akinek akkor nagyobb szüksége volt rá – így kezdődik az a nem mindennapi szerelmi történet, melynek csúcspontjaként a pár szombaton összeházasodott.
vous - 2016.03.20.
Egy hajléktalan férfi feleségül vette a nőt, aki befogadta az otthonába

A dátum 2013 decembere. Egy hajléktalan, Jack újságot szeretett volna eladni egy nőnek, aki elsírta magát, mert attól tartott, hogy a villanyszámláját sem tudja majd kifizetni. A férfi akkor néhány centtel kisegítette az asszonyt, később pedig ahányszor a nő arra járt, beszélgetni kezdtek – írja a Mashable.

Jack egy föld alatti parkolóban „lakott”, de egy nap bedeszkázták a bejáratát, így arra kényszerült, hogy a nyílt utcán aludjon. Aztán történt valami, ami megváltoztatta az életét…

Toni felajánlotta, hogy lakhatok nála pár hónapig. Szóval odaköltöztem, és az életem teljesen megváltozott. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és lassan, de biztosan egymásba szerettünk.

A kapcsolatuk olyannyira megkomolyodott, hogy Jack novemberben térdre ereszkedett, és megkérte Toni kezét, szombaton pedig megtartották az esküvőt.

Jack támogatói segítettek abban, hogy a pár megtarthassa az álomesküvőjét, egy lelkész barátja pedig felajánlotta, hogy celebrál az esküvőn.

Csodálatos volt, és nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített nekünk. Nem is lehetnénk boldogabbak.

Mi is gratulálunk az ifjú párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek