Egyéb kategória

Kísértetiesen hasonlít Jackie Kennedyre az unokája

Jackie O. Kennedy, Amerika egykori first ladyje újraéli fiatalkorát. Na nem varázslatnak vagy időutazásnak köszönhetően, hanem unokája, Rose Kennedy Schlossberg által.
vous - 2016.03.17.
Kísértetiesen hasonlít Jackie Kennedyre az unokája

A 27 éves Rose Kennedy Schlossberg nemrégiben elindított egy internetes vígjáték-sorozatot, amiben a legtöbb nézőnek először az egykori elnök-feleség és unokája közti hasonlóság tűnt fel. Rose az amerikai japán nagykövet, Caroline Kennedy és Edwin Schlossberg lánya. A fiatal nő pedig sokakat kísértetiesen emlékeztet hajdani nagymamájára, Jackie Kennedyre, akivel szoros kapcsolatot ápolt kislányként.

A nagyszülő közel lakott Rose-hoz, szinte mindennap találkoztak. Ennek is köszönhető a lány kötődése nagyanyjához. Christopher Andersen, Jackie Kennedy önéletrajzírója a New York Postnak mesélt az egykori first lady és unokája kapcsolatáról:

Jackie tudta, hogy fontos a jó viselkedés tudását időben átadni unokáinak. Ez volt a küldetése utolsó éveiben.

Rose a Harvardon végzett, mesterképzését New Yorkban fejezi majd be. Az ötlet pedig, hogy vicces videosorozatot készítsen, onnan jött, mert úgy érzi, az emberek nagyon felkészületlenek bizonyos helyzetekben, különösen a lányok.

Szerintetek is hasonlítanak?

Ajánlott cikkek