Egyéb kategória

Egy ősrégi divatszabály törölve: a magas csajok is bátran viselhetnek magas sarkút!

Ugye ti sem követitek már azt a maradi gondolkodást, hogy egy magas lány ne vegyen fel magas sarkút? Én azt vallom, ami szép, mutassuk meg, egy magas lány pedig már önmagában is mutatós, hát emeljük ki még inkább!
vous - 2016.03.14.
Egy ősrégi divatszabály törölve: a magas csajok is bátran viselhetnek magas sarkút!

A 169 centimmel csak ámulok, amikor szembejön velem egy hosszú lábú, magas bombázó. Ilyenkor beüt a felismerés: többször kellene magas sarkúban járnom. Aztán mindig elhatározom, hogy másnap reggel magasban indulok útnak, de hát a kényelem és így az átlagmagasság mindig győz. De ez most nem az én történetem. Magas csajok, figyeljetek! Hozok pár érvet, miért érdemes gyakrabban magas sarkú cipőben járnotok, az ősrégi szabályt pedig, hogy egy magas lány ne vegyen fel tűsarkút, felejtsétek el!

Szóval, csajok, elő a tipegőkkel, és legyetek nagyon büszkék!

A magas sarkú a legnőiesebb viselet, nem számít, hány centik vagytok

Your love is king, crown you in my heart! Your love is king, you’re the ruler of my heart – Sade #TALLNNATURAL | TALLNNATURAL.com

TallFashionTNN (@tallnnatural) által közzétett fénykép,

A magasságotok a ti szupererőtök

A magas sarkú teljesen új értelmet ad az outfitnek

Ne hagyjátok, hogy az emberek tapintatlansága lejjebb vigye azokat a centiket!

Ne hagyjátok, hogy a méretetek bármiben is visszatartson benneteket!

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.