Egyéb kategória

A testalkatotokhoz válasszatok tavaszi kabátot! – a motoros dzsekitől a bukléig

A tavaszt nemcsak a szupervékony és trendi tavaszi cipők érkezése miatt várjuk, de végre a télikabátokat is eltehetjük a gardrób mélyére. Elérkezett ugyanis a vékony, lenge kabátok ideje! S hogy melyik fazont válasszuk a testalkatunkhoz? Ebben segít most nektek Nyaka Dóri, a VOUS stylistja.

vous - 2016.03.10.
A testalkatotokhoz válasszatok tavaszi kabátot! – a motoros dzsekitől a bukléig

Fiús alkatúaknak tökéletes

A ballonkabát, ahogy minden tavasszal és ősszel, úgy idén is megtalálható lesz a boltokban. Továbbra is nagy kedvenc, mivel ha egyszer beszerzünk egyet, azzal évekre kipipáltuk a tavaszi-őszi kabátproblémát. Választhatjuk a klasszikus fekete, bézs, púderszíneket, de minden évben látható piros, kék, zöld vagy épp sárga színben is.

A VOUS stylistja, Nyaka Dóri imádja a színeket, de ha hallgattok rá, akkor a kék vagy a bézs verziót szerzitek be. Ezeket könnyen kombinálhatjátok a hétköznapi viseletetekben. A kicsit fiús alkatú nőknek mindenképp érdemes venniük egyet, pláne a derékövvel ellátott verzióját, ami szép ívet adhat az alakjuknak. A legjobb, ha térd fölötti fazont választotok, az ugyanis mind lapos, mind magas sarkú cipőkhöz tökéletesen passzol.

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. H&M

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. H&M

Teltebbeknek kötelező

A vékony szövésű kabátok is ellepik tavasszal a boltokat. Ezek általában egyenes szabású, egyszínű darabok, de idén a mintás változatokkal is összefuthatunk. Ezek szupercsinosak és biztosan nem csak egy szezon erejéig lesznek divatosak. Szinte minden testalkathoz passzolnak, de leginkább teltebb nőknek ajánlott, akik a deréktáji felesleget szeretnék eltakarni.

1. Mango, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

1. Mango, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

Vékony csípőjűeknek alapdarab

A vékony csípővel rendelkező lányok jól járnak, idén ugyanis három fazon is ellepi a polcokat. A farmerdzsekikből, motoros kabikból és bomberdzsekikből nem lesz hiány. Érdemes beszerezni ezekből a fazonokból legalább egyet, mert a mindennapokban igazi adu ász. Szoknyához és nadrághoz egyaránt bátran felvehetitek. Ha pedig bevállalósak vagytok és Dórira hallgatok, akkor kicsit megkeveritek a jól megszokott stílusokat és magas sarkú cipővel párosítjátok!

1, H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

1, H&M, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként. Legjobban az átalakításokat szeretem, mert ott érzem igazán, hogy segíthetek a nőknek megtalálni önmagukat.

Magas lányoknak must-have

A buklékabát tavaly tél óta újra hódít, és ez tovább folytatódik idén tavasszal is. A téli, vastagabb verziót lecserélhetitek egy vékonyabb anyagból készült fazonra. Mielőtt beszerzitek ezt a szuper darabot, fontos tudni, hogy ez a kabát leginkább magasabb lányokon mutat jól. A 165 centiméter alatti lányoknak sajnos nem túl optimális.

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

1. Zara, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango

Széles csípővel rendelkezők imádni fogják

Ha eddig ódzkodtatok a poncsóktól és a pelerinektől, ideje velük megbarátkozni. Nagyon nőies viselet és egy magas sarkúval tökéletes párosítás. Leginkább azoknak ideális, akik a csípőjüket/derekukat szeretnék eltakarni. Ha viszont nincs takargatnivalótok, bátran hordjátok, ugyanis minden testalkatra tökéletes. Bevállalós, sportosabb lányok viselhetik tornacipővel is, garantált a vagány összhatás!

1. Zara, 2. Mango, 3. Mango, 4. Mango

1. Zara, 2. Mango, 3. Mango, 4. Mango
Ajánlott cikkek