Egyéb kategória

Meghalt George Martin, a Beatles ötödik tagja

Meghalt a 90 éves George Martin, a Beatles menedzsere, a zenekar „ötödik tagja”. A halálhírét a zenekar dobosa, Ringo Starr a Twitteren erősítette meg.
vous - 2016.03.09.
Meghalt George Martin, a Beatles ötödik tagja

A zenekar George Martinnak köszönheti első lemezszerződését, valamint ő volt a producere a Beatles csaknem összes világhírű slágerének – írja a The Sun. Irányításával 30 olyan dal született, mely az angol slágerlista élére került.

Ringo Starr egy régi fotóval búcsúzott producerétől:

„Köszönöm a sok szeretetet és kedvességet George, béke és szeretet”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.